Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/roker45

Marketing

U medjuvremenu


Kaže da voli i zorom,i navečer..I u medjuvremenu,baš kao i ja..Pričali smo o tome mjesecima,mislila je da je to samo zato što nas je to napaljivalo,da se to ne može desiti,da vodimo ljubav ujutro,ševimo se popodne,a jebemo navečer...Treba imati strasti u bedrima za tako extreman sport.
Kad smo se prvi put sreli uživo bilo ju je sram,osjećala se razotkrivenom znajući da znam sve o njoj a tek smo se vidjeli..
I meni nije napamet padalo navaljivati,uživao sam u njenom mirisu..Baš tako sam je zamišljao.Onda smo se zagrili.
Pripila se uza me podigla usne na koje spustih žestok poljubac kojim popucaše sve ograde koje su nas sputavale..Preko glave mi je skidala majicu dok sam joj nespretno otkopčavao košulju gumb po gumb...Pa grudnjak..Usnama je silazila s lica na prsa raskopčavajući mi traperice i spuštajući ih ispod koljena.Iskoračih iz hlača..
Jezikom se polako igrala po trbuhu dok je rukom kroz boxerice čvrsto stiskala tvrd kurac ližući ga preko platna..Izludjivala me..Napokon ga je oslobodila i uzela usnama..Držim je za glavu i ukočen od užitka puštam da me zarobljava,potčinjuje...Došla je do točke kad sam joj grubo podigao glavu i podigao je mijenjajući mjesto..
Onda sam kleknuo raskapčajući joj šos i uranjajući glavom medju bedra..Mužjačkim nagonom za ženskim mirisom kroz gaćice osjetih miris uspaljene žene,jednim potezom ih skinuo i jezikom zaronio u izvor strasti i mirisa..Ječala je držeći me za glavu dok mi je nedostajalo daha.
-"Uzmi me,ne mogu čekati",čujem kroz tutanj u glavi i slijepo poslušno je okrećem na stol i ulazim u nju,polako,podiže guzu da što dublje prodrem,zabijam se do kraja ..Osjetim da joj odgovara žestok tempo ..Savršeno smo uskladili stenjana,uzdahe..Dišemo zajedno i osjetim da je trese prvi orgazam..Zastanem..Okrenem je k sebi o smjestim na stol i dignuvši joj lijevu nogu visoko ulazim ponovno u nju..
-"Nemoj stajati",čujem kako govori izmedju žestokih udara jajima po guzi..Meni se mrak počeo spuštati na oči i samo sam čekao njen drugi orgazam..Kad sam ga osjetio,čvrsto sam je uzeo za bokove i nabijao do kraja zasipajući joj utrobu u istovremenom orgazmu.Noktima se zabila u moje slabine dok se znoj niz naša tijela slijevao na parket.Ne izlazeći iz nje ponio sam je do kreveta..
Kako mi paše,i ujutro,i navečer..I u medjuvremenu

Post je objavljen 27.07.2009. u 02:47 sati.