Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vidrinsmijeh

Marketing

O RENEU, LASTANU, PREKIDIMA I...DRUGI PUTA ĆU PAMETNIJE

Mrzim kad mi se frajer počne opravdavati. U stilu sve si krivo shvatila. Podsjeća me to na Renea iz ALO ALO...Ono...." youuu stupid women, vidiš da joj zube samo pregledavam!!!":))))
A ja bi s ovolko let trebala popušiti foru, i reći a-haaaaaaaa, a meni se samo učinilo bilo da fačkaš svaku koju ugledaš....A činjenica je da je tak ugrožen, da bi i muhu u letu, kad bi muha bila nimfomanka...
i dala svakom....
Ne podnosim kad mi tip velikim masnim tiskanim slovima, kako bi pojačao dojam, sebi dao na važnosti i imao veću pokoru, napiše SORRY...nisam htio..nisam namjerno...kao da će me to, što me nenamjerno ubio u pojam nekako utješiti...siroče malo, nije htio, on je dječak u tijelu muškarca, pa se zanio malo...zapravo je emotivac čim mu je tako žao da PIŠE VELIKIM TISKANIM SLOVIMA...

Muškarce se može razlikovati po mnogo toga, al jedan od sigurnih pokazatelja njegovog karaktera, naravi, djetinjstva i pobuda, upravo je način na koji će prekinuti sa vama. Tu se vidi cijela lepeza njegovih karakternih osobina: kako se slagao s ocem, jel ga mama vrućom peglom koji put tresnula, onak iz hira, pregledava li mu žena sms poruke i bankovne izvadke, ima li razinu samopoštovanja nalik vrtnom pužu i kakvo ima mišljenje o ženama kao globalnoj pojavi koju je teško zaobići.
Šteta je samo kaj do tih spoznaja o karakteru nekoga čovjek dođe na kraju. Bilo bi dobro da se prvo može prekinuti, a onda započeti, ako vam se tip sviđa. Karakterno.

Kad sam bila klinka, pisala sam pismo Lastanu. U ono vrijeme to nikome nisam rekla. Pa molim, ne širite dalje. Sjećate se Modre Laste? Još negdje čuvam izrezano pismo. Kad se tu malo bolje sprijateljimo, možda vam ga i pokažem..ako mi obećate da me nećete zezati....;)
Napisala sam Lastanu kak imam osjećaj da sam zalutala, jer je većini mojih vršnjaka najvažnije natjecati se ko će kome prije "dati nogu". Jer, naravno, onaj koji prije ode, bezočno se pokupi, momentalno poraste do neslućenih razmjera, u očima onoga koga je ostavio. Što manje razloga za odlazak, tim bolje. Ostavljena će strana skoro pa cijeloga života razmišljati o tome kaj je krivo napravila. Divno je kad te neko voli cijeloga života. Naravno, nisam to ovak tada pametno napisala. Samo prva rečenica otprilike...A Lastan mi je odgovorio...(ovo znam napamet i cijeli život ponavljam ko mantru):

Nisi zalutala. Lutaju oni koji se natječu ko će kome prvi nabiti nogu. Ti si već zrela za pravu i iskrenu ljubav. Već te i ja volim".


Kad sam dvadesetak godina kasnije saznala da je Lastan žena, doživjela sam jedno malo ljubavno razočaranje. Pomalo sam bila zaljubljena u Lastana cijeli život. I vi biste da ste dobili takav odgovor.
Bila sam daklem zrela s nepunih 14 godina....kaj sam onda sada da mi je znati....Smiješno je da me slični problemi slično more. I da mi podjednako mnoge stvari nisu jasne. Tako ću valjda i umrijeti. U neznanju.

Lastan je rješavao, s manje ili više uspjeha, zamršene ljubavne probleme, Tu i tam potkral se koji prijateljski problem, al uglavnom su tinejđere morile teške ljubavne brige. Baš sam pričala danas sa frendicom u uredu, kak je nekak, što si mlađi, jednostavnije prekidati veze. Jel to zato kaj još imaš osjećaj da te čeka neko pravi? I imaš cijelo ogromno vrijeme na svojoj strani?Uglavnom, nekoć sam i ja ostavljala. Prekidala veze. Sjela i popričala. Stari, to više tak nemre. Ili sorkač, zaljubila sam se u drugoga.
Nisam nestajala preko noći. Pravila se da su me oteli vanzemaljci. Pisala infantilne poruke. Izvlačila se da sam imala preveć posla.
Ako si nekoga volio i poštivao, moraš mu znati reći kad je kraj.
Bez predbacivanja objasniti da je sve to splet mnogobrojnih okolnosti i da nisi s njim/ njom samo sebi kratio vrijeme. Razlaz ne mora nužno biti traumatsko iskustvo. Za nikoga. Ni onoga koji ostavlja. Onome koga se ostavlja ( ružne li i glupe riječi, ostavlja za šta?) ne treba se ostaviti nikakve nade za oporavak veze, al s druge strane mora mu se ostaviti dovoljno nade da će naći sebi nekog adekvatnijeg...i da nije u njemu problem. Postoji cijela nauka o prekidanju odnosa. Treba to znati.

......u slijedećem nastavku....nastavljamo....po istom;))))

a sad vidiiiiiii slikice...opaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))) Ne daj se Vidra...;)))

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 13.07.2009. u 23:09 sati.