Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Vijesti iz HNS-a

U nedostatku domaćih vijesti, prenosimo novosti iz nacionalnog saveza.
U 13. kolu ruske lige u utakmici između Zenita i FK Moskve jedini zgoditak postigao je hrvatski reprezentativac, stoper Ivica Križanac za minimalnu pobjedu domaćina.
Ognjen Vukojević je sa svojim Dinamom iz Kijeva u utakmici protiv Vorskla iz Poltave osvojio Superkup, prvi ovosezonski naslov.
Nikola Pokrivač, jedan je od četvorice nogometaša Monaca koji su se tijekom priprema u Vichyju zarazili virusom "svinjske gripe". Simptomi su sve slabiji i već se danas očekuje Nikolin povratak na travnjak.
Ivan Rakitić upisao se u listu strijelaca na prijateljskoj utakmici između Rapida i Schalkea koja je odražana u Beču povodom 110. rođendana domaćina.
Jo Šimunić odradio je prvi trening u Hoffenheimu, Dudu je ponovo uspješno svladao ozljedu i započeo treninge u Arsenalu, Srna i ostatak Šahtara pripremaju se u Švicarskoj, a tema tjedna u Bayernu je i dalje dolazak Danijela Pranjića.
Događaj tjedna, po mome izboru, bio je rastanak velikog kapetana Nike Kovača od nogometnih stadiona i profesionalnog igranja nogometa. Revijalnu utakmicu između austrijskog Red Bull Salzburga i njemačkog Bayerna pratilo je preko 32.000 gledatelja koji su gromoglasnim pljeskom i skandiranjem ispratili jednog od najboljih hrvatskih nogometaša. Ova 38-mogodišnja legenda hrvatskog nogometa čitavu svoju karijeru proveo je u Bundesligi, a zadnji ugovor vezao ga je za salzburški klub u kojem je i dočekao nogometnu mirovinu. Kao rođeni Berlinčanin hercegovačkog porijekla odigrao je u 12 godina preko 80 utakmica u kockastom dresu, a hrvatsku reprezentaciju je kao prvi vitez vodio kroz europska i svjetska prvenstva u Portugalu, Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Svoje veliko srce uvijek je ostavljao na terenu, a emocije dijelio sa suigračima i publikom koja ga je voljela i poštivala. Od sada će na stadione dolaziti u ulozi trenera kročeći tako sebi put do novih pobjeda i odličja. Sretno mu i uspješno bilo!


Post je objavljen 13.07.2009. u 07:34 sati.