Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/th-apartofmylife

Marketing

××Jos jedan od onih dana kad mi srce kuca jace zbog NJEGA××

eto vec pisem novi post...kako znam da vam se vjerovatno smucilo kad ste vidjeli duzinu prethodnog pokusat cu biti sto kraca ovaj put da vas ne zamaram previse..odlucila sam se napisat post vec danas jer sam vidjela vase komentare i iskreno ostala sam iznenadena..nisam ocekivala suze i da vas se to toliko dojmilo..naravno zbog toga mi je nevjerovatno drago pa zato sad vec i pisem iduci post..
kroz ove dvije i pol godine koliko je tokio hotel a naravno posebice bill prisutan u mom zivotu osecam promjene..neke cinjenice i neke pojave gledam na puno drugaciji nacin nego prije..mogu bolje prepoznat situaciju i znat sto napraviti u njoj jer se jednostavno sjetim sta su nam porucili pjesmama..nije tesko rec da sam u te 2 i pol god postala drugacija osoba..jer jesam..i sad kad malo gledam vase komentare vidim koliko je tokio hotel utjecao na vas..i onda neka mi kazu neke osobe da tokio hotel ne ostavlja promijenjen put iza sebe..da su oni obicne starlete koje su preko noci postale slavne a i preko noci ce propast..e pa ja ih onda pitam--zar ce preko noci milijune srca otpustit ih? zar ce preko noci miljarde osoba prestati vjerovati i prestati voljeti? zar ce biljuni osoba odjednom zaboraviti na one koji su im toliko tuge ostavili u srcu a neizmjerno puno radosti i ljubavi utisnul duboko unutra u samu srz osobe? hoce li se to desiti?nece a i ne moze..sjetite se koliko ste puta zabili glavu duboko u jastuk i vristali i skoro izbacili dusu iz sebe samo zato jer ih nema? koliko puta ste stavili schrei kad vas nitko nije razumio i kad nista znali kuda dalje? koliko ste puta preslusali spring nicht kad ste htjeli odustat? a koliko puta ste si prevrtili nach dir kommt nichts ili durch den monsun kad vas je netko ostavio? i zar se to moze zaboraviti? tesko...ne ide to tako..tokio hotel ude pod kozu..sa njima je tesko a bez njih je pakleno..oni su kao droga..ne mozes sa njima ne mozes ni bez njih..i sad..sto napraviti? kako dalje? sta onda kad vam oni postanu sve zbog cega disete a kad vam jos uz to i poseban clan benda zapne za oko pa samo ono sto zelite je doc blizu njega i bit sa njim? a kad vas cijela okolina osuduje i kad vas nitko ne shvaca? nazalost puno opcija nema..mozemo samo cekati i nadati se da cemo ih jednog dana upoznati..vjerovati i podrzavati svaku njihovu rijec..to je najvise sta mozemo..kao sta sam rekla u prethodnom postu ja njih ne vidim kao zamku vec kao utociste..kad god zelim pobjec od tog svijeta koj me ponekad izluduje sjetim se njih i poslusam prvi cd koj mi padne pod ruku..iako je sasvim nemoguce da ja ikad pricam sa billom a kamo tek bilo sta drugo sta bi se trebalo kroz vrijeme mozda razvit, uvijek postoji ta vecer kad mogu zamisliti sta god hocu i kad kroz noc mogu prozivjeti snove.kad zamislim da smo skupa..koliko god to nestvarno bilo, i koliko god spoznaja da je to san boli, uvijek se mogu osloniti na njih..uvijek mogu u mojim snovima koji lutaju daleko po cijelom svijetu pronaci ono nesto sto ce mi reci da moram izgurat kroz ovaj dan koliko god tezak i bolan bio..to je to..to je ono po cemu su oni posebni..iako tokom dana ne mogu biti ovdje tjelesno prisutni, kroz pjesme mogu..jer to je ono sta oni rade i to im vrlo dobro ide..zato su posebni..zato su pridobili toliko ljudi..ipak ne zaboravimo cinjenicu da su i oni samo osobe..da i oni vole,placu, smiju se..sve kao i mi..
i eto opet sam prekrsila naum da ce post biti kraci od prethodnog...beljbeljnutnut
ja od anti fanova ne ocekujem da ovo shvate..ne ocekujem od mog drustva da to shvate koliko god mi htjeli pomoci ne mogu jer ne znaju i ne shvacaju..od roditelja isto nema pomoci a i znam da neki od vas to jako JAKO dobro znaju i da vec imaju isplaniran bijeg sa 18 god u njemacku ( wink)..ali eto..tako je kako je..zbog njih smo nesnosno tuzni ali nam zauzvrat daju snagu za dalje i uce nas kako zivjeti a prije toga i voljeti..
eto obecavam da cu u iducem postu objaviti neke novosti ( iako ih svi vec znamju al ajde moram ih i ja imati roflrofl)..ako mi se bude dalo vjerovatno cak vec i sutra..
nadam se da shvacate kako se ovo NJEGA u nsdlovu posta odnosi na Billa..jer sad vidim da je stvarno tako kako u naslovu pise..srce mi kuca zbog njega..pa eto hvala mu zbog toga..
puno hvala sto razumijete i sto citate postove koliko god dugacki bilisretansretan
do iduceg pisanja..sretansretansretan
wavewavekisskisscerek



Post je objavljen 10.07.2009. u 20:40 sati.