Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvatskakatolickamladez

Marketing

Svjedočanstva vrhunskih sportaša - Tamara Boroš

"- prva u svjetskome kupu 2001.
- drugo mjesto na rang listi najboljih stolnotenisačica svijeta
- dvije srebrne medalje u pojedinačnim natjecanjima Europskog prvenstva
- zlatna medalja u parovima na Europskome prvenstvu u Zagrebu 2002.

Najbolji prijatelji i utjeha

Rođena sam u vjerničkoj obitelji i vjerujem u Boga otkad znam za sebe. Cijeli moj život utemeljen je na vjeri, poštenju i ljubavi. Bez susreta sa Kristom, bio bi vrlo isprazan.

Bogu se često obraćam u trenucima mira i samoće, njemu zahvaljujem na svim darovima kojima me obdario, a ponajprije na divnoj obitelji - ze mene je "Poštuj oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji" najvažnija Božja zapovijed, a sklad u obitelji životni prioritet.
Snagu za lakše svladavanje svakodnevnih životnih teškoća, pouzdanje u Boga, vjeru u sebe i mogućnost da budem dosljedna svojim ciljevima, crpim iz Biblije, s kojom sam se prvi puta susrela u djetinjstvu i od tada je moj najdraži biblijski odlomak iz Knjige Postanka - Stvaranje svijeta. Zbog nedostatka vremena, ne čitam ju često, no zato zastojim Božju Riječ svakodnevno živjeti - ne biti samo slušatelj ...
Bog je u moj život poslao nekoliko divnih osoba uz čiju mi se potporu ne može dogoditi osjećaj nemoći, sumnj ili očaja. No u svim takvim "napetim" trenucima moj je najbolji prijatelj i utjeha Bog, kojemu se obraćam prije natjecanja, zahvaljujem za uspjeh, a dogodi li se da uspjeh izostane, molim se za snagu da bih lakše prevladala neuspjeh.
Svakodnevnim postupcima nastojim pokazati prisutnost vjere u mojemu životu. Poseban način molitve su i moji naporni treninzi."

Tamara Boroš

Post je objavljen 05.07.2009. u 09:54 sati.