Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Aktualnosti u klubu

Ne bi li bilo lijepo da, kako kaže jedan čitatelj, seniori zaigraju u 3. lizi? Svakako, no već ovaj rang košta (kaže predsjednik) preko 200 tisuća kn godišnje, pa ako netko zna ili još bolje ima te novce, dobrodošao je u klub. No dok se novci ne pronađu, uozbiljimo se i vratimo u realnost. Novi UO već tjednima troši vrijeme i energiju tražeći izvor prihoda za plaćanje duga po osnovi hranarina prve momčadi za proteklu sezonu, a sve to je nasljeđe starog UO koji prilikom dogovaranja nije osigurao i sredstva za obećanja dana igračima. Tako su se novi članovi UO našli u situaciji da s jedne strane trebaju osigurati sredstva za svakodnevno funkcioniranje kluba i škole a istovremeno plaćati troškove iz prošlosti. Kako konačno staviti točku na past tense i okrenuti se budućnosti tj. novoj sezoni? Jedino tako da se jasno utvrdi koliko je obećano i do sada isplaćeno svakom pojedinom igraču te da se sjedne sa čitavom ekipom za stol i otvoreno porazgovara o planovima i mogućnostima kluba. Želje, koliko god bile skromne, nisu uvijek i ostvarive, pogotovo u današnje vrijeme kada i prvoligaši muku muče sa financijama, a na krizu će teško biti imuni i najveći klubovi. Nije niti grijeh niti sramota priznati da novaca nema tj. koliko ga se može osigurati, a pri tome ne treba zaboraviti da u klubu postoji i desetak drugih ekipa nogometne škole i druge teme o kojima UO treba voditi računa npr. plaće djelatnika, nabavka opreme, organizacija Oluje, itd. itd.
Na jučerašnjem sastanku je uglavnom ponovljeno niz pitanja na koja do sada nije bilo odgovor, pa tako niti jučer jer nije bilo predsjednika koji ih je mogao dati. Od voditelja škole se tražio detaljan plan animacije nove djece po školama i vrtićima kao i već traženi izvještaj o dosadašnjim obilascima. Dogovoren je odlazak u Vijeće četvrti radi konačnog amenovanja rasvjete i drugih mogućnosti pomoći klubu. Sudjelovanje na Oluji potvrdio je do sada 9 klubova, a i pripreme logistike teku prema planu.
Očigledno je da se radi na više frontova istovremeno, što je dobro. Ali, obzirom da je običnom promatraču teško uočiti neku konkretnu i vidljivu promjenu i pomak, ne bi bilo loše i na tome aktivnije poraditi.


Post je objavljen 03.07.2009. u 14:01 sati.