Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jedvagenij

Marketing

Ogled o precijenjenosti πčke (18)



Daklem, ima tome možda i godina dana, našli smo se nas dvadesetak na nekoj pijanci, i u neke ure, kada su samo najuporniji i oni koji su najbolje baždareni na maligane, slijedom pijane logike, došlo se do teme muško-ženskih odnosa, i naravno, potpomognuto navedenim maliganima, došlo je do žučne rasprave, gdje su se zaboravljale sve ideologije, prijateljstva, veze i ljubavi, i formirala su se dva tabora: muški i ženski.

Jao, koja je to debata bila... kakav crni Oxford ... joj, koji su tu argumenti letili, nisam mogao vjerovati da pijani ljudi mogu tako lijepo raspravljati. Međutim jedan je momak "ukrao show" to veče, i svima začepio usta. Bio sam blago nacvrcan, pa ću njegove riječi nastojati prenijeti što vjernije, iako mislim da to neće biti skroz moguće.

Naime, kad mu je dosadilo slušat kako žene kukaju, da kako su muški u zadnje vrijeme za ništa... on je rekao:

Pa ne znam zašto se čudite - pička je skroz precijenjena


I naravno, ženske su se uhvatile kao na lijepak, i zamolile ga da to malo elaborira.

Pa eto, kad baš hoćete, kažete da vam mi muški u zadnje vrijeme nismo za ništa. A eto, kad muški i ženske imaju skroz obratno, takoreći recipročno poimanje seksa. Naime, vama ženskima je prvi put najgore, jer vas boli, jer vas je vjerovatno "raznjuferio" neki pijani kreten, pa niste kako treba ni svršile, a svaki idući put vam je vjerovatno bilo bolje. Naravno da postoje iznimke od ovog pravila.

Nama muškarcima, međutim, prvi put je najbolji, nakon adolescentnog iščekivanja, konačno smo eto i to postigli. To vam je naprimjer kao kad nogometaš, recimo, Hajduka, prvi put zabije gol na punom poljudu. Svi golovi poslije će mu bit manje dobri od tog prvog... Osim ako neki gol kasnije da Dinamu ili za reprezentaciju, svi se golovi nakon onog prvog ne mogu mjeriti sa njim...

Naravno, ne smije se zanemariti ni činjenica da muški svaki put kad se seksaju, svrše, tako da im taj orgazam i nije nešto posebno, kao, jelte, vama ženama, koje nikad ne znate hoće li ga bit, i kakav će bit...


Kategorije: Seks/Ljubav, Ženski kutak ... i ovo bi bio dobar trenutak da upitam uredništvo blog.hra zašto ne postoji "muški kutak" ... nemojte da se javljam pravobraniteljstvu za ravnopravnost spolova!!!

Post je objavljen 29.06.2009. u 18:26 sati.