Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/miljenkol

Marketing

Imajte strpljenja

Ovo će biti post sa više linkova pa je i naslov razložan.
Naime teško mi je sve što slijedi skupiti u jednu suvislu priću.
Klara i ...

I još jednom
Najava prosvjeda
I slike sa prosvjeda

Da bi nakon tri dana izašlo ovo
Začudni obrat nakon tri dana
Sumnjiv članak

ali i neki napisi koji su me naveli da napišem sljedeće

Nezavršena prića

Na žalost nakana prosvjeda dijelom je krivo usmjerena. Pojedinačnim ispadima i afektažama dopustilo se da mnogi sada loše gledaju na to. Tako opet eksces dobiva više na pažnji od svih nas koji smo htjeli samo jedno "Odati počast žrtvama i zamoliti sve u sustavu vlasti da učine maksimum u sprečavanju takovih nesreča u budučnosti
Dakle, sa državnim cestama izplanirati i sagraditi pravu obilaznicu jer ovo što se sada tako zove stambena je zona i novi mogući poligon za nesreće.Prijedlog je da se već iz Novaka ide prema pruzi te se zatim izađe iza Murata u polje prema desincu. S time da se ne dozvoli nikakva privatna gradnja u njenoj zoni.
Zatim da se uredi i sam status tzv "nočnih klubova" ili "diskaća" a zapravo rupa sa cajkama i njihovim mentalitetom. Da se za njihovo posječivanje digne dobna granica , da se ogranići njihov broj, a posebno, što je i rečeno od strane MUPa, njihovo radno vrijeme dovede u neku normalu.
Upravo se moglo čuti kako je i značajan broj izgrednika u toku ovog veličanstvenog prosvjeda zapravo dio miljea tih objekata. Pa da i neki od njih i sami divljaju svojim vozilima!

Post je objavljen 24.06.2009. u 14:54 sati.