Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Calciomercato - novosti 24.6

Anderson Miguel Da Silva Nene' potpisao ugovor na 4 godine sa Cagliarijem. Nene' je brazilski napadac, koji je jako dobro odigrao proteklu sezonu u Portugalu za National Madeira.

Luis Jimenez, na pola u vlasnistvu Intera i Ternane, potpisao ugovor sa West Hamom u Engleskoj. Tamo ce ga trenirati Gianfranco Zola. Jimenez je gledao da ode iz Intera vec ranije, jer je njegova minutaza kod Jose Mourinha bila mizerna.

Gabriele Sabatini ostaje trener Padove, ekipe koja je od nedjelje drugoligas, dakle nastupat ce u Serie B. Sabatini je potpisao novi ugovor na 2 sezone.

Fiorentina je dosta aktivna ovih dana. Julio Ricardo Cruz je trebao jos jucer da potpise ugovor, no dogovori su stali oko cijene. Konacan rasplet se ocekuje do kraja tjedna.

U medjuvremenu, Royston Drenthe, nizozemski veznjak koji igra u Real Madridu vrlo blizu prelaska u Fiorentinu.

Edin Dzeko, bosanski napadac u redovima Wolsfburga izjavio da zeli otici u Milan. Da li ce ga klub pustiti i tako ispuniti njegovu zelju-tek ce se vidjeti.

Antonio Conte, dojucerasnji trener Barija izjavio je da on i klub sa juga Italije su pricali na razlicitim jezicima. Napomenuo je da navijaci Barija zasluzuju bolju ekipu u narednoj, povratnickoj sezoni Serie A.

Romano Perticone, obrambeni igrac Livorna, u vlasnistvu Milana, je od jucer igrac Livorna. Perticone je dosta dobro odigrao proteklu sezonu za "amaranto", odnosno za jarko-crvene iz Livorna.

Alessando Diamanti, napadac Livorna je na mercatu dospio do zelja triju klubova, koji bi ga vrlo rado vidjeli u svojim redovima. Sampdoria, Napoli i Palermo su zainteresirani za usluge napadaca Livorna, koji je bio medju glavnim akterima povratka tog kluba u Serie A.

Lazio je poslije kupovine obrambenog igraca Malage Eliseua zainteresiran za argentinskog veznjaka Evara Banegu.

Post je objavljen 24.06.2009. u 09:18 sati.