Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/usne-boje-vina

Marketing

Smile

Prije svega ću se zahvaliti svima od srca koji su mi zaželjeli Sretan Rođendan. Ljubim vas srčeka :)

Dali imate muškog prijatelja sa kojim možete sa slobodom razgovarati o sexu. Eto danas sam sa "Balabanom" razgovarala preko msn-a baš o tome. On je postao moja kurva i ja njegova haha. Barem normalna osoba sa kojom možeš razgovarati. =) I koja te nasmije. Pošto sam išla prat glavu, preko msn-a me našla ova poruka:

Kontakt Balaban kaže:
*evo me i prije
*odo malo
* sa njom napolje kurvice moja
*ajde u pola 11 na msn
*il malo kasnije
*da me cekas
*da nastavimo
*kurvice
*caooo
*kisssssss
*u te sise
*dobre
*wtp

Da bolestan je, kurvica jedna moja. Bolje da ne pitate o čem se radilo prije toga. Zajebancija. Iako ne može nadmašiti mjesto u mojem srcu koje je zauzela Alina. Ono posebno, za moju vituralnu seku :) On je zauzeo jedno drugo mjesto. Ali ne ravnome Alininom. On je zauzeo mjesto moje "kurvisse". Sigurno se pitate kako je došlo do tih nadimaka. Počeli smo se hvaliti o dečkima i curama te smo se odlučili zvat Kurva i Kurvaš. Eh... A kaj bi ja bez njega i Aline. Pogotovo Aline. Dakle ovih mi je par dana malo grozno zbog padanja kiše. Znam da je kiša dobra za ovu poljoprivredu, al ja bi van :)). Al ne mogu jer je vani prehladno. A u kući mi je prevruče :D. U nedjelju sam bila u City Centru. Obožavam kad mi je rođendan, onda starci daju para i onda u shopping ;). New Yorker me je oduševio novim stvarima :D.

**

Iako sam uvijek u snovima ljubila samo njega (NE BALABANA xD, več nekog drugog), danas več ljubim drugog. (nije Balaban xD) Neznam zašto, ali me očarava njegovo lice. Ima predivne oči. A tek usne... To su usne boje vina. Zamamljive. Danas sam dobila jednu poruku od prijateljice također koja mi je draga:

" Oči su ti umorne kao da si plakala, sune su ti crvene kao da si ljubila, ne laži malena, nisi ga prebolila. Ostao je trag koliko si ga voljela. Ovo ti je iz jedne poruke koje sam dobila jednom davno. Odmah sam se sjetila tebe, jer znam koliko plačeš radi njega. Ali shvati djevojko. Nije te vrjedan. Jedan dan svrati kod mene. Pusa! "
Imala je pravo. Ali dal je stvarno pogreška ako netko želi tvoj zagrljaj ili jedan poljubac na vratu koji će preći na usne?

Post je objavljen 23.06.2009. u 21:45 sati.