Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Sado Mazo Kantina V

Samo kako to izvesti.
Odlučile smo napraviti feštu .
Nije nam bilo teško smisliti nekakav razlog, godišnjicu ili nešto slično, jer fešta je ionako bilo svako malo jer smo ih svi priređivali u te zlatne godine, kad nije bilo interneta.
Na fešti u mojoj kući smo se pobrinule da svako od uzvanika nazdravi Paolu sa nekim motivom. Kako ribu nije teško natjerati u more, tako se Paolo brzo opio. Tad smo ga ja i Ira odnijele u podrum. U podrumu u tajnoj prostoriji koju smo ja i Pier preuredili za naše prljave seksi igrice je bio stari ginekološki stol koji sam ja donijela.
Paola smo polegle na taj prvenstveno ženski stol i započeli sa našim na pola dogovorenim tretmanom.
Najprije smo ga slikale onako pijanog kako leži na podu, pa na pola stola. Tad smo ga polegle na stol, pa opet slikale.
Zavezale smo ga za stol sa mnogobrojnim remenima koje sam ja koristila kako bi nadraživala Piera u našim seksi igricama.
Ja sam cijelo vrijeme sve važnije položaje ovjekovječila za trajnu arhivu o našem velikom zavodniku.
Ira je po mom nagovoru odmah sa škarama razrezala svu njegovu odjeću, a Paolo je bio toliko pijan da uopće nije znao što se događa.
Kad smo ispod njega izvukle svu razrezanu odjeću on je na stolu ostao potpuno gol. Tada smo ga opet slikale iz svih mogućih kuteva i još smo mu posadille neke smješne lutke po tijelu i preko intimnih zona, da bi izgledao što smješnije.
Paolo je bio pijan - to je jasno, a baš je to meni bila prrilika da ga malo bolje proučim jer sam oduvijek bila radoznala kako muškarci izgledaju ispod odjeće, često sam maštala u uredu kad bi neki novi muškarac došao po bilo kakvom poslu kod nas u bolnicu. Uvijek sam zamišljala kako oni izgledaju kad su goli, jesu li obdareni ili mali, jesu li dlakavi ili golišavi ko curice, kakva su im ramena ili samo imaju ispune u svojim odjelima. Sad sam ispred sebe imala golog muža od prijateljice zavezanog na ginekološkom stolu. Ira me upitala što čemo sad, ja sam joj najprije savjetovala da ako ga želi zadržati doma da ga komletnog ošiša i obrije, jer prema mom iskustvu takvi muškarci postaju krotki i srame se pokazati to ženskasto tijelo bilo kojoj ženi, a kasnije čemo nastaviti sa onim što sam zamislila. Ira je najprije rekla odlučno - ne .
Ali kad sam je podsjetila kako izgleda moj Pier i kako sada više ne luta nikamo, ipak je nekako nevoljko pristala , ali je rekla da čemo ga samo malo podšišati.
- Meni je svejedno, tvoj je muž, ti odluči, samo nemoj opet reći da se prokurvao.
- Ira imaš čast početi, i pružila sam joj veliki trimer na struju. Ira se bojala gdje i kako bi počela, a ja sam je ohrabrila i sugerirala najprije pazuha, jer tad se muški stisnu i nemaju vise hrabrosti dizati ruke u zrak, jer se boje da će neko vidjeti da su im obrijana pazuha.
Ira je to odmah prihvatila, a ja sam pridržavala Paola za ruke, on uopće nije reagirao kao što bi neko trijezan, nego je samo mumlao :
Pustite me da spavam!
Ja sam mu odgovorila samo se ti opusti i spavaj.

Post je objavljen 23.06.2009. u 20:17 sati.