Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sahovski-lovac-pazin

Marketing

ODIGRAN TURNIR U POVODU DANA GRADA PAZINA 2009.

Danas u prostorijama hotela "Lovac"odigran je brzopotezni šahovski turnir povodom dana grada Pazina.
Sudijelovalo je 30 igrača iz tri županije Istarske,Primorsko-Goranske i Šibensko-Kninske županije od kojih se u 15 kola na 5 minuta tražio najbolji pojedinac ovog turnira.
Najbolji šahista ovog veoma uspiješnog turnira na kojem svake godine dolazi sve više i više šahista je JURMAN ROBERTO iz Rovinja koji je sakupio 11,5 bodova pola boda više od drugoplasiranog PAVKOVIĆ MARIO iz Knina te trećeplasiranog VALKOVIĆ KRISTIAN iz Pule,četvrto i petoplasirani VUKOVIĆ NIKOLA i BULIĆ JOSIP ostali su bez pehara sa istim brojem bodova ali lošijim buholcom.
Ove godine domaćini su iznenadili sudionike sa brojnim nagradama koje su osigurali sponzori,čime su turniri u Pazinu iznenađenje za sve ljubitelje šaha,tako da se nikad nezna koje nagrade će biti dodijeljene do samog početka turnira.Osim desetorice nagrađenih koji su izvlačili nagrade nagrađen je i najmlađi sudionik turnira član domaćeg šahovskog kluba "Lovac" PILAT LUKA.
Najbolji domaći šahisti su MRKALJEVIĆ sa 10.5 bodova na 6 mijestu te RAFAELIĆ i UDOVIČIĆ sa osvojenih 8 bodova dijele od 10-15 mijesta.
Svima šahistima se zahvaljujemo na dolasku na ovaj turnir od kojih možemo istaknuti petoricu šahista iz NOVOG VINODOLA koji su predstavljali Primorsku-Goransku županiju.
Ovim putem zahvaljujemo se sponzorima:
ANĐELINI RANKO - donirao vino
BAŽON JOSIP - donirao vino
Konoba " VINJA" - donirala vino VIZENTIN ELVIS donirao bisku i medicu
ORBANIĆ SANDI -donacija sir
DUJMOVIĆ MLADEN - donacija domaće klobasice
MATIĆ NIKOLA - donirao diječije bicikle.
Pobijednici turnira sa organizatorima
Nagrade

Post je objavljen 07.06.2009. u 22:48 sati.