Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mimajeponovoubedu

Marketing

Poruka na msn-u

Eto, instalirah si ponovo msn. Noviju verziju. I normalno, ulogiram se ja, neg šta drugo, znatiželjna da vidim dal znam koristit tu tehnologiju, kad mi dođe poruka od Nine (naime, bile smo se dopisivale, pitala sam ju dal je istina ono što mi je Jurmanka rekla, ona neš deseto, ja njoj da ne vjerujem i ženska se raspizdila...) veli trebica: "Nemoj mi još ti srat na tom svom engleskom. Zbogom."

Ja sebi reko: "Oke, Nina. Bay-bay! Sranja neću trpit ;)" (jer njoj nisam mogla reći, bila je oflajn). I tako, fino, noga u dupe i više nije na mojoj listi kontakata. Izbacila sam još i tonu drugih ljudi koji su mi išli na živce, a koje prije nisam stigla (među njima su bile Jurmanka i Antonija, s kojima sam se posvađala [Antonija je ona krava koja je sve zakuhala, iz prošlog posta u koji sam pisala dok sam bila na dnu dna]). A i s fejsa sam maknula sve manijake koje nisam znala i koji su mi išli na nerve. Zakaj bi ja to trpila?

Uvijek sam bila diskretna, pa tako i sada. Osoba sam koja ne trpi sranja, koja zna što hoće i koja se usudi glasat kako hoće. Ne mislim da ću biti kul ako neću nikog, pa ni vlastite roditelje pozdravit na cesti ako sam u društvu glupih trebica (Antonija [iako ja nikad nisam u društvu glupih trebica, ne podnosim ih]), ne mislim da će dečki bit ludi za mnom ako ću nosit majice prek pol sise (Jurmanka), ne mislim ako ću biti direktna i ako ću se usudit reći svoje mišljenje na glas da će me svi mrziti (Nina). Ne mislim ni da moram dominirat, ali ne dam da mi netko nameće svoje mišljenje, ako se ne slažem s tim. Oduprijet ću se, a ne sve prihvatiti kao što sve tri od ovih čine.

Pijuć sok od bazge, uviđam kako imam još tonu prijatelja s kojima se dosta već nisam čula zbog tih umišljenih trebica... Ide bombardiranje porukama, drito u Zagreb! :D

Take your time ;)

Post je objavljen 21.06.2009. u 13:55 sati.