Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Nogometni vikend

Po atipičnim vremenskim uvjetima za ovaj dio godine, jučer je pod kišnim nebom Klake održan nogometni turnir u sklopu dana Dubrave. Sudjelovale su ekipe: OŠ Dubrava, NK Dubrava, NK Čulinec, OŠ Dinamo, NK Concordia. Najviše bodova i prvo mjesto osvojila je otvorena škola nogometnog kluba Dubrava.
Popodne su se pak na Vrapču dvije momčadi Dubrave borile za prolaz u drugo kolo 5. izdanja ovog turnira. Zagići su prolaz tražile preko momčadi Šparte, Štinjana i Orkana, ali su golovima Prpića i Šimunovića uspjeli pobijediti samo pulski Štinjan. To na žalost nije bilo dovoljno kako bismo ih i danas gledali u razigravanju, ali zadovoljni svojom igrom idući vikend išćekuju turnir na Kustošiji.
Limači su, kao i na Trnju, svoje navijače podigli na noge. Unatoč starijim protivnicima, borbenom, smislenom i lijepom igrom oprostili su se od svog prvog trenera, pokazavši svim nevjernim Tomama da su u ove tri godine pod njegovom palicom naučili mnogo o igranju nogometa iako to nisu često pokazivali. No u odlučujućoj trećoj utakmici lopta jednostavno nije htjela ući u gol, pa su limači uzdignute glave završili svoj posljednji ovosezonski turnir.
Danas su svoje prve utakmice na trešnjevačkom turniru za izlazne limače odigrali i naši prvaci. Špansko su dobili 4:1 golovima Pripića, Babića, Malkoča i Bega, a u utakmici sa Dinamom obje momčadi upisale su po jedan bod. Sutra je odlučujuća utakmica protiv ZET-a koja odlučuje o plasmanu u daljnje natjecanje.
Mali zagići su u Studentskom gradu odigrali tri utakmice protiv malo starijih nogometaša kvartovskih klubova. Požrtvovna borba nije bila dovoljna da ih sa gol razlikom 2:2 plasira u nastavak turnira. No ne treba žaliti ni za čim. Bili su dobra ekipa.

Post je objavljen 21.06.2009. u 12:54 sati.