Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

Dan otvorenih vrata DVD-a Mraclin 20.06.2009.godine

DVD Mraclin je i ove godine organizirao dan otvorenih vrata za sve članove,prijatelje i simpatizere. Program je prema planu započeo u 17:00 sati otvaranjem vrata svečane dvorane u kojoj je bila izložena povijest našeg društva od osnivanja pa sve do danas. Das i Đimba su se odmah primili posla i započeli sa pripremom kotlovine na kotlovima naših članova Tone i Mireka. Koristim priliku da i ovim putem prenesem ocjene gostiju o okusu kotlovine " bila je pre dobra " , bravo dečki !!

Kako je vrijeme odmicalo, došla je na red i pokazna vježba gašenja visokotlačnim modulom koju je organizirao i proveo zapovjednik Zvonimir Šafar i dozapovjednik Nedjeljko Babić, uz operativnu pomoć Ivana Vlahovca, Pave Hubaka, Petra Hubaka i Stjepana Premuša .
Ovom pokaznom vježbom smo pokazali mještanima koliko brzo možemo djelovati i kakva je efikasnost naših ljudi i opreme. Dan ranije, u petak smo sebi dokazali koliko smo operativno spremni,brzi i vješti kad je u Mraclinu gorjela trava i nisko raslinje na površini od oko 5000 metara kvadratnih, a od trenutka uzbunjivanja sirenom do dolaska na požarište trebalo je oko 3-4 minute. Dakle 12 članova odjeveno u kombinezone,kacige,rukavice započelo je sa gašenjem za samo 4 minute od uzbunjivanja, i spriječilo veliku matrijalnu štetu jer je požar već dotaknuo njivu sa suhim ječmom. Zaključak se nameće sam, a to je: DVD Mraclin je spreman obraniti naše selo od požara jer ima opremu, osposobljene ljude,brzinu i veliko srce.





Po završetku vježbe naši dragi tamburaši "Dobre duše" nastavili su nas veseliti milim zvukovima svojih instrumenata i tako naš dan otvorenih vrata učinili još veselijim i potpunijim. HVALA !!



Kao što smo i najavili, imali smo i goste izneneđenja, a to je bio DVD Buševec koji su nam se pridružili sa svojim desetak dana starim navalnim vozilom, i demonstrirali neke od mogučnosti operativnog djelovanja navalnog vozila. Na veliko veselje naših najmlađih članica i članova koji su euforično željeli da ih prevezu krug po selu, to im je i ispunjeno...takvo veselje se ne viđe svaki dan !!! Uz to što su nam razveselili djecu, razveselili su i nas svojim dolaskom . Dobro je imati prvog susjeda tako dobro opremljenog i spremnog, ipak radi toga mirnije spavamo. Hvala DVD Buševec !





Hvala svim članicama i članovima DVD-a Mraclin koji su se ugradili u veliki uspjeh ove naše veselice...bez vas to ne bi bilo moguče !
Ovim putem bi se želio zahvaliti na posjetu svim društvima koja su nas posjetila, svim prijateljima koji su došli otvorenog srca u naše prostorije i podjelili s nama radost druženja ! Također bi željeli zahvaliti za prijateljsku i sponzorsku pomoč gospodina Dražena Robića i njegove tvrtke Robić d.o.o. za pomoč pri tekućem pitanju . Veliku zahvalnost osječamo prema kumu naše zastave gospodinu Mladenu Galekoviću, koji je po ko zna koji puta podržao naše proslave i naše postojanje, pa radi tvojeg velikog srca još jednom Mladene veliko hvala !!!

Predsjednik DVD-a Mraclin
Nikola Cvetnić

Album s više slika je OVDJE

Post je objavljen 20.06.2009. u 22:37 sati.