Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Zvanično: Jaime Romero Gomez potpisao za Udinese!

Lijevi bočni igrač Jaime Romero Gomez, 18 godina, danas je potpisao ugovor za Udinese. Romero je proteklu sezonu jako dobro odigrao u Albaceteu, u Španjolskoj.

Roman Eremenko, do danas igrač Udinesea je potpisao ugovor za Dinamo Kiev.

Fabio Brini, trener Salernitane, u Serie B ostaje u Salernu još jednu sezonu.

Gaetano D'Agostino bi trebao u ponedjeljak konačno postati igračem Juventusa. Izgleda da su se rukovodeći ljudi iz Friulija i Torina uspjeli dogovoriti oko konačne cijene transfera, koji bi iznosio oko 14 milijuna Eura.

Ollof Mellberg je po pisanju grčkih medija danas potpisao ugovor na 3 godine uz primanja od 2,5 milijuna Eura po sezoni, za Olympiakos iz Atene. Za Mellberga su ozbiljno bili zainteresirani Villareal te Panathinaikos.

Thomas Manfredini, obrambeni igrač Atalante je postao želja svoga dojučerašnjeg trenera Luigija Del Nerija, koji je prešao na klupu Sampdorie. Za prelazak Manfredinija u Sampdoriu nudi mu se 1,7 milijuna Eura za 3-godišnju vjernost.

Franco Brienza, ofanzivni vezni igrač Reggine je na vratima prelaska u Bari. No, u igru oko Brienze se zadnjih dana uključila i Parma. Narednih dana će biti više jasnija buduća destinacija igrača iz Calabrije.

Umberto Fusco, menadžer Felipea Mela, veznog igrača Fiorentine je izjavio da će Felipe Melo ostati u Firenzi. Ostaje samo da se Felipe Melo dogovori sa Pantaleom Corvinom o produženju ugovora, odnosno o boljim primanjima za ovog Brazilca.




Post je objavljen 19.06.2009. u 21:53 sati.