Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Prije odmora i prelaznog roka

I prije nego se razbježimo kud koji evo još nekoliko obavijesti.
Dobra vijest stiže iz tajništva a tiče se vrlo dobre naplate članarina. Hvala vam što ozbiljno shvaćate svoje obveze spram kluba jer samo tako mogu se osigurati minimalni uvjeti za rad nogometne škole. Pojedince koji kasne s plaćanjem podsjećamo da to učine što prije. O eventualnom oslobođenju od plaćanja članarine odlučuje UO a ne neformalni dogovori s pojedinim članovima.
Završetak akcije Roditelji za djecu očekuje se idući vikend. Dobro došli su svi koji žele VOLONTERSKI odraditi ove završne radove. Nažalost ovo moram naglasiti jer neki nisu shvatili bit čitave priče. Koristim ujedno i priliku još jednom zahvaliti na nesebično utrošenom vremenu i trudu svima koji su pomagali pri uređenju svlačionica i pomoćnog igrališta. Bez vas i svih onih koji su novčanim prilozima sudjelovali u akciji sve ovo ne bi bilo moguće.
Kraj sezone upravo je pravo vrijeme da porazgovarate sa trenerom a potom i voditeljom škole ukoliko smatrate da vaše dijete ne igra na dobroj poziciji, nije adekvatno nagrađeno i istaknuto ili mu je nanesena bilo kakva nepravda a neko drugo ima određene protekcije, također ako imate bilo kakve pritužbe ili sugestije u vezi treninga ili vođenja utakmica. Isto tako obratite im se ukoliko niste zadovoljni predstavnikom roditelja jer mislite da ne radi što bi trebao ili da radi što ne bi trebao, mislite da utječe na trenerske odluke ili jednostavno smatrate da biste vi bolje obavljali ovu ulogu u svojoj generaciji. Ako pak niste zadovoljni radom kluba i imate zamjerke na rad Uprave jer ne čini dovoljno za bolje uvjete rada te bolji imidž i kotiranje kluba u nogometnim i političkim krugovima, pomozite im svojim konstruktivnim prijedlozima i konkretnim aktivnostima ili pričekajte novu izbornu Skupštinu za četiri godine na kojoj ćete moći birati ili biti birani u upravljačke strukture. A ako vam se pak ne sviđa ova stranica, nedovoljno vas informira i zabavlja, neobjektivna je i laička, urednik vam je antipatičan i ide vam na živce, jednostavno napravite svoju ili se uključite u ekipu za izradu službene web stranice kluba.
Ono što zapravo želim reći je: izreći jasno, glasno i na pravoj adresi ono što mislite i želite jedini je način da nešto zaista i promijenite pod pretpostavkom da imate takvu namjeru. Šaputanje i destruktivno negodovanje u kuloarima stvara (nepotrebno) lošu atmosferu i narušava međuljudske odnose.


Post je objavljen 18.06.2009. u 14:58 sati.