Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Calciomercato - novosti 17.6

Michele Serena, bivši igrač Fiorentine, Parme i drugih klubova je novi trener Mantove. Klub iz pokrajine Lombardija se natječe u Serie B, i protekle sezone su se uglavnom borili kako bi izbjegli Play-Out i ispadanje iz Serie B.

Aly Cicokho, lijevi branič Porta je trebao danas potpisati 5-godišnji ugovor s Milanom, no nije prošao na liječničkom pregledu. Ustanovljeni su mu problemi sa zubima. U Milanu vjeruju da će već večeras ili sutra tokom dana problemi biti uklonjeni, te da će potpisati ugovor za Milan.

Napoli je spreman platiti 14 milijuna Eura kako bi u svoje redove doveo još jednog vrhunskog igrača. Radi se o Nilmaru, brazilskom napadaču, koji igra na Confederation Cupu sa reprezentacijom Brazila.

Andrea Pirlo je danas izjavio da je vrijeme da okrene svoju životnu stranicu, i da možda pređe u Chelsea. Rekao je da je Ancelotti veliki trener i da mu ne bi bilo žao da ode u London.

Giuseppe Belusci, veliki talent, 19-godišnjak koji igra u Ascoliu na poziciji lijevog bočnog je vrlo blizu prelaska u Cataniju. Sicilijanci su spremni platiti 3,5 milijuna Eura Ascoliju kako bi pustili Beluscia put Catanie.

U međuvremenu, Catania je potpisala ugovor sa Poljakom iz Legia Warszawa, a riječ je o obrambenom igraču Blazeju Augustynu.

Obrambeni igrač Lazia Emilson Sanchez Cribari, 29 godina, vrlo blizu prelaska u Palermo.

Alessandro Pane, bivši igrač Empolija i Lucchesea je novi trener Ascolia.

Andrea Caracciolo, 28 godina, centarfor Brescie, koji je bio zapažen po dobrim igrama i golovima ove sezone u Serie B, nalazi se na listi želja Fiorentine. Ukoliko se Brescia ne plasira u Serie B u subotu, u utakmici protiv Livorna, vrlo je izvjesno da će Caracciolo pojačati Fiorentinu.

Torino pokušava pojačati ekipu za povratak u Serie A. Na popisu želja trenera Stefana Colantuona je veznjak iz Sampdorie Gennaro Del Vecchio, te obrambeni igrač Rome Simone Loria. Velika je vjerojatnost da će Torineze napustiti mlade zvijezde u usponu Džemaili kojeg bi rado vidjela u svojim redovima Fiorentina, Rolando Bianchi, te Matteo Rubin za kojeg su zainteresirani Bologna, Udinese te Sampdoria.

Post je objavljen 17.06.2009. u 20:22 sati.