Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

NK Strijelac – NK Metalac (Međurić) 5 - 2

U nedjelju 14.6.2009 odigrana je prijateljska utakmica između NK Strijelca i NK Metalca. Utakmicu je odigrana povodom oproštaja Zlatka Ljubičića od nogometa, koji je jedno poluvrijeme branio za NK Metalac, a drugo za NK Strijelac. Utakmicu je bolje otvorio NK Metalac i stvorio nekoliko izglednih šansi. Već u 10 minuti njihov napadač prima loptu u 16 metara, naš obrambeni ga ruši i to je jedanesterac za goste, koji u zgoditak pretvara Miroslav Komljenović. Nakon toga gola NK Strijelac stvara par šansi no ništa od pogotka. Nakon jedne duge lopte gostujući napadač odlično bježi našoj obrani, prima dugu loptu i nalazi se jedan na jedan sa našim vratarem i dovodi goste u vodstvo od 2 – 0. Nakon toga gola mi počinjemo igrati i nakon doplog pasa Perinovića i Pervana, Pervan između dva stopera gura loptu za Curića koji smanjuje rezultat na 2 – 1 i tim rezultatom se odlazi na poluvrijeme.

U drugom poluvremenu smo apsolutno nadrtčali i nadjačali goste. Perinović izjednačava rezultat na 2 – 2, nakon odlične povratne lopte Curića na koju Perinović natrčava i zabija.
U vodstvo 3 - 2 nas dovodi Sabljov odličnim volejem sa 16 metara, gostujući golman nije imao nikakve šanse jel je lopta odsjela u rašljama. Pervan i Sabljov su zakuhali akciju i za vodstvo 4 – 2. Pervan prima loptu na sredini terena, dodaje do Sabljova koji odlično između dva stopera gura loptu na koju natrčava Pervan i posprema ju u mrežu. Gosti su svoje prilke tražili uglavnom iz polukontri no naša obrana je bila odlična i na visini zadatka. Pred kraj utakmice Pervan odlično prigrava Dinu Poljaka koji se nalazi jedan na jedan s vratarem i postavlja konačni rezultat 5 – 2.

Nakon utakmice oba dvije ekipe su uživale u roštilju koji je priredio Zlatko Ljubičić povodom svoga oproštaja.


Post je objavljen 17.06.2009. u 00:40 sati.