Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/amaryllian

Marketing

Oluja

Laganim korakom prolazim kroz kvart. Umornih nogu vraćam se s posla. Jedva sam dočekala izaći iz sparnog i prekrcatog autobusa. Već danima sunce žari, zagrijava zrak i asfalt oko mene. Ulazim u stan, izuvam sandale i bacam torbu u kut sobe.. Ispružim se na krevetu i lijeno protegnem. Kroz nekoliko minuta uz tihu glazbu na radiju padam u polusan.
Budi me neki neobični jaki šum. Jak hladan vjetar je širom otvorio prozor sobe. Ustajem sa kreveta i sjedam na rub prozora. Zatvaram oči i uživam u tom hladnom dodoru.
Prisjećam se jednog odlaska na more. Svako večer sam odlazila na susjednu plažu, sjedila na ogromnim stijenama i uživala u toj hladnoj poslastici. I sad se tamo nalazim. Zamišljam zalazak sunca. I tamne oblake. Vjetar postaje sve jači i hladniji. Paše mi taj hladan dodir. Mrači se sve više. Zapravo mi postaje hladno.. čeznem.. U moj savršen trenutak uletio je opet osjećaj. Tužna ostajem naslonjena na stijenama na obali. Vjetar stvara valove koji se pjene sve više.. Osjetim njihov mokar dodir, kao kišu u zraku. Pokušavam zamisliti njega.
Ostajem još neko vrijeme tako sama. U nekom neočekivamom trenu osjetim topli zagrljaj. poznat miris tijela. Šutim i dalje. Sitne kapi kiše mi sve češće miluju lice... Okreće me, miče lepršavu kosu sa lica i zagrli me. Uživam u toplini zagrljaja koliko i u vjetru. Odmakne se i poljubi me. Pod navalom topline njegovih usana srce mi počne treperiti. Osjećam laganu stuju po cijelom tijelu. Konačno uzvraćam zagrljaj i poljubac.
Odvlači me od ruba stijene na kojoj smo stajali. Pod obližnjom skupinim drveća nalazimo njegove stvari.. ruksak sa nešto odjeće i ručnik. Do tad zapravo nisam niti primjetila da ne nosi majcu. Nebo je i dalje uživalo u svojoj divljini. Ja u njegovom poljupcu i dodirima. Zapravo je imao slankast okus... po moru. Nisam ništa rekla kad mi je počeo skidati majcu, jednostavno sam uživala. Znala sam da nikoga nema. Svi su pobjegli pred prvim naznakama kišne večeri. Al nisam niti marila... Uživala sam pod njegovim toplim dodirima i poljupcima naspram hladnog vjetra i kapi kiše koja je već počela padati. Žarili su mojom kožom. Svake sekunde sam htjela sve više... Opijeni strašću uživali smo u našim tijelima i olujnom nebu. Hladnoća nas je tjerala sve bliže jedno drugom. Sve dok se nismo počeli i sami letjeti zajedno sa pobješnjelim vjetrom od užitka...






Post je objavljen 16.06.2009. u 18:58 sati.