Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Calciomercato - novosti 11.6.

Emiliano Bonazzoli, napadac Fiorentine izjavio da zeli ostati u Firenzi. Naime, on je dobio par ponuda od Parme, Sampdorie te Torina.

Zarate' ostaje u Laziu! Claudio Lotito je otkupio njegov ugovor za 16 milijuna Eura. To je svakako odlicna za navijace Lazia.

Massimiliano Allegri, trener Cagliarija koji je na odlasku iz tog kluba ima ponudu Lazia. Kao njegovi nasljednici spominju se Glereo Maran, trener Triestine, te Andrea Mandorlini, koji je prije dva dana dao otkaz u Sassuolu, oba kluba iz Serie B.

Trampa igraca na relaciji Napoli-Fiorentina. Naime, Marco Donadel, vezni igrac i povremeni reprezentativac Italije bi isao u pravcu Napulja, dok bi u Firenzu dosao Fabiano Santacroce, obrambeni igrac Napolija.

Napoli stupio u kontakt sa Antonijom Di Nataleom, napadacem Udinesea. Di Natale potvrdio da ne bi imao nista protiv da predje u Napoli, s obzirom da je rodjeni Napolitanac.

Massimo De Sanctis, ove sezone golman Galatasaraya, a u vlasnistvu Seville takodjer vrlo blizu potpisa za Napoli. Dobio bi 850 000 Eura po sezoni.

Edin Dzeko izjavio da bi vrlo radio presao u Milan, no Wolfsburg ne zeli ni cuti o prodaji svog golgetera. Predstavnici njemackog kluba izjavili da im novac nije potreban, i da zele igrati zapazenu ulogu u Ligi Prvaka naredne sezone.

Vijest u zadnji moment... Davide Ballardini, koji je protekle sezone vodio Palermo, trebao bi danas potpisati ugovor za Lazio. Dobio bi 750 000 Eura po sezoni. Jos jucer se kao glavni kandidat za trenersko mjesto Lazia spominjao Massimiliano Allegri, trener Cagliarija u protekloj sezoni.


Post je objavljen 11.06.2009. u 10:58 sati.