Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Nije gotovo kad je gotovo već ...

Iako je zadnja prvenstvena subota za nama, prvenstvo još uvijek traje. Preostalo je još dosta utakmica koje će odlučiti o konačnim plasmanima nekih ekipa. Međutim, na samome vrhu sve je jasno: Dinamo je zasjeo na tri od četiri prvih mjesta a ono jedino preostalo pripalo je ekipi Dubrave. U kategoriji 98. godišta i dalje se vodi borba za drugu i treću poziciju između Dragovoljca, Dinama i Zagreba. Kod mlađih limača promjena više neće biti: Zagreb je drugi a Trešnjevka treća. Zagići 00. godišta već prije su riješili sve dvojbe oko drugog Zagrebovog i trećeg Španskog mjesta. Kod 01. godišta drugu poziciju čvrsto drže Ponikve a o zadnjoj utakmici Zagreba ovisi da li će oni ili HAŠK osvojiti treće mjesto.
Za idući petak na igralištu Hitrec Kacijan podno maksimirskog stadiona planirana je dodjela priznanja u organizaciji Udruge zagića i limača. G. Davidović glavni je dirigent ovog spektakla koji će kao i svake godine okupiti najbolje momčadi i pojedince, selekcije svih kategorija (osim 01. godišta) i naravno mnoštvo navijača. Dubravu će u najvećoj mjeri zastupati zlatno 98. godište te 1-2 predstavnika 99. i 00. godišta.
Završivši svoje prvenstvene obveze naši klinci će ovaj mjesec odraditi i ponešto turnira prije ljetnog odmora. Trener Palić svoje pobjednike u četvrtak 18.6. vodi u Sisak, a potom za vikend na turnir NK Trešnjevke 21.-22.6., a s mlađom generacijom 99. godišta odradit će turnir NK Trnja 13.-14.6 i NK Vrapča 19.-21.6. Zagići 00. godišta sudjeluju na turniru NK Vrapča 19.-21.6. i NK Kustošije 20.-28.6. Mali Dubravaši nastupat će pak sa starijim ekipama na turnirima u Bjelovaru 13.-14.6., Studenskom gradu 21.6. te možda na turniru Dječjeg nogometa u Jaski 27.-28.6.

Post je objavljen 09.06.2009. u 09:52 sati.