Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

116 Madam


Mužev rođendan htjela sam proslaviti u velikom stilu. Željela sam da i poklon bude adekvatan. Kako nam je bio običaj odavna, tako i ovaj put sam pozvala mnogobrojnu rodbinu i prijatelje na rođendan, a svakako Iru i njenog muža.

Dan prije rođendana Ira i ja smo otišle u grad. Kako je njoj i njenom mužu bila godišnjica braka baš tih dana, tako smo smislile da im poklone serviramo skupa istog dana na istom mjestu. Ja sam smislila i kako.
U mom gradu pronaći nekakvo sexi rublje u to vrijeme nije bilo lako, da bilo je tu onako malo finijih i elegantnijih trgovina sa rubljem, samo sve su one manje više prodavale slične klasične grudnjake i korzete.

Nakon što smo pretražile sve trgovine u potrazi za nečim malo originalnijim, što nigdje nismo uspijele naći, tad kad su nam sve nade već bile zamrle, jedna prodavčica nam je potiho preporučila jednu polu legalnu trgovinu u jednom privatnom stanu, rekla nam je da čemo tamo pronači tako nešto posebno kao što tražimo.

Sa novom adresom i nakon najave ko nas šalje, dama u srednjim godinama nas je pustila u svoj stan, naizgled sasvim običan, ali samo dok nismo započele razgovor, sve je izgledalo prosiječno. Kad smo Madam objasnili da nam je potreban malo neobičnija garderoba za posebne trenutke, tad nam je sve postalo jasnije.

Madame je najprije upitala koliko toga želimo kupiti i koliko potrošiti, što u uobičajenim prilikama je bilo neobično pitanje, ali kad smo se sporazumijele i dogovorile, da ako je oprema zanimljiva, cijene i količina vise nisu važne, nego da nas dvije budemo zadovoljne.

Madame je tad diskretno pozvala na telofon nekog i razumijela sam da ce neko doći za pola sata. Tad nam je Madam pokazala najprije neke kataloge u kojima je na početku bilo skoro obično rublje, a kako su stranice išle dalje, tako su modeli bili sve kompliciraniji i explicitniji, na kraju kataloga zamalo nisam orgazmirla od uzbuđenja kad sam vidjela te krajnje modele, koje su oblačili živi manekeni u sexi pozama.

Na zvono Madame se ustala i otvorila vrata, ušli su par mladih, jedan mladi gospodin i vjerojatno njegova gospođa, odmah sam shavtila da su to ti isti manekeni iz kataloga. Izgubili su se negdje iza zavijese i nakon par minuta Madam je sa jednim pokretom iz fotelje ugasila svijetla i upalila reflektore, kao u kazalištu, što me iznenadilo, a u to vrijeme je i bilo posve unikatno da tako nešto ima neko u svom satnu. Madam je pritisnula mali signal i tad su su iza zavijese izasli modeli odijeveni u prekrasnu odječu.
Nastavak slijedi


Nastavak slijedi

Lektorirao g.




Post je objavljen 08.06.2009. u 23:44 sati.