Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Zvanicno: Walter Novellino trener Reggine

Walter Novellino je novi trener Reggine. Reggina je ove sezone ispala u Serie B. Novellino je inace poznat u Italiji po nadimku "un specialista di promozioni", ili u prijevodu specijalist za uvodjenje svoje ekipe u visi rang. Do sada mu je to uspijevalo dok je trenirao Veneziu, Napoli, Piacenzu te Sampdoriu, koje su se pod njegovim vodstvom plasirale iz Serie B u Serie A.

Francesco Di Tacchio, 19-godisnji ljevonogi vezni igrac Ascolia koji igra u Serie B pred potpisom je tim iz Firenze. Potvrdili su to mediji u Italiji, kao i Pantaleo Corvino, sportski direktor Fiorentine. Zvanicno potpisivanje ugovora ocekuje se do vikenda.
Isto tako, Fiorentina je zainteresirana da kupi Coloccinija iz Newcaslea, kao i Christiana Panuccija iz Rome. Za usluge 36-godisnjeg Panuccija je zainteresiran i Napoli.

Simone Tiribocchi, napadac Leccea je okupiran ponudama Bologne i Atalante. Konacnu odluku ce donijeti naredni tjedan.

Fabrizio Miccoli, napadac Palerma je izjavio da bi volio karijeru zavrsiti u Palermu.

David Trezeguet izjavio da ako na adresu njegovog menadzera stigne primamljiva ponuda sigurno odlazi iz Juventusa. Zasada je za njegove usluge zainteresirana Roma.

Na susretu trenera Jose Mourinha i predsjednika Massima Morattija se razgovaralo o dodatnim pojacanjima za Inter. Mourinho zatrazio jos minimalno 3 pojacanja. Govori se o Eto'ou, Ricardu Carvalhu i Nedvedu.

U 18 sati veceras novi prosvjed navijaca Milana protiv prodaje Kake' u Real Madrid. Prosvjed na kojem se predvidja da ce biti nekoliko stotina navijaca iz ogranka "Curva Sud", u prijevodu Juzna Tribina, odrzat ce se u ulici Turati u Milanu, gdje je sjediste ovoga kluba.



Post je objavljen 04.06.2009. u 17:07 sati.