Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Calciomercato - pregled dana 3.6

Kaka' na vratima Real Madrida! Cijena 65 milijuna Eura+još poneki pozajmljeni igrač Milanu. Nekoliko desetina navijača Milana iz frakcije " Fossa dei Leoni" ili u prijevodu " Lavlji brlog " se skupilo ispred prostorija AC Milana da bi protestirali protiv prodaje Kake' Real Madridu.
Ponavlja se scena iz 1. mjeseca ove godine kada je Manchester City nudio ogromne novce za prelazak Kake' u taj klub. Navijači su najviše pogrdnih riječi uputili potpredsjedniku Milaneza Adrianu Gallianiju.

Walter Novellino bi sutra trebao postati trenerom Reggine. Klub iz Reggio Calabrie mu je ispunio financijske uvjete, tako da su još ostali samo nerazjašnjene tehničke stvari. Naime, " Manzon" kako popularno zovu ovog trenera, tražio je od predsjednika Reggine Lillo Fottija da mu dovede Armanda Tissonea iz Atalante, Igora Budana, te da ostane u ekipi Franco Brienza koji je blizu prelaska u Parmu.

Chievo pokušava dovesti u svoje redove dvojicu igrača. Jedan je Antonino Barilla' iz Reggine, a drugi je Austrijanac iz Torina Jurgen Saumel, odbrambeni igrač Torina.

Juventus u potražnji lijevog bočnog igrača. Danas je izašla vijest da su "bianconeri" zainteresirani da kupe Fabia Grossa, koji je ovu sezonu vrlo dobro odigrao u Lyonu.

Bologna će sutra objaviti vijest da Giuseppe Papadopulo ostaje na kormilu tog kluba i naredne sezone.

Stefano Guberti, ofanzivni vezni igrač Barija, koji je odlično odigrao ove sezone u Serie B ima nekoliko ponuda gdje bi trebao nastaviti karijeru.
Najviše izgleda ima Fiorentina, mada se u trku ozbiljno uključila i Roma.

Sportski direktor Fiorentine Pantaleo Corvino izjavio da će pokušati sve učiniti da dovede u redove "viola" odbrambenog igrača Sampdorie Huga Campagnara. Campagnaro je miljenik navijača Sampdorie zbog svoje borbenosti i davanja 100 % svojih mogućnosti na svim utakmicama.



Post je objavljen 03.06.2009. u 18:20 sati.