Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

NK Dinamo (K) - NK Strijelac : 1 - 0

U nedjelju smo odigrali 19. kolo 3.ŽNL protiv NK Dinama iz Krča. Teren je bio odlično pripremljen, uvjeti za igru idealni. U utakmicu ulazimo jako dobro i stvaramo niz šansi koje ne koristimo. Lopta je bila više u našim nogama i imali smo više od igre. Domaći golman je bio odlično raspoložen i sve naše pokušaje je odlično ukrotio. Negdje oko 30 min domaćini imaju korner, izvode ga no naša obrana izbacuje loptu na nekih 40ak metara, domaći igrač ju prima i ponovo ubacuje u naših 16 metara gdje se domaći igrač odlično snalazi i zabija za vodstvo 1 : 0. Nakon toga gola mi još više napadamo i stavarmo opet niz izglednih šansi, ali opet je izostala realizacija.

U drugo poluvrijeme također ulazimo odlično, imamo više od igre, ali sve naše pokušaje domaći golman odlično brani i čuva vodstvo domaćina. Domaćini su igrali na polukontre i imali su par šansi no na našu sreću nisu zabili ništa, također su imali šansu i da povećaju vodstvo s bjele točke no naš golman brani penal. Što se više bližio kraj utakmice nervoza je rasla, propustili smo još nekoliko prilika i na kraju izgubili utakmicu, a vjerovatno i naslov.

Na kraju utakmice Ante Madunić i Marko Sabljov dobivaju crvene kartone zbog prigovora sucu, također nam je i trener isključen zbog učestalog prigovaranja sucu.

Općenito gledano nikome se ne može ništa zamjeriti, ekipa je dala sve od sebe, lopta jednostavno nije htjela u gol i izgubili smo utakmicu. U zadnjem kolu dočekujemo NK Brinjane.


Rezultati:

1. MOSLAVINA (DG) - SELIŠTE 2 : 2
2. BRINJANI - VATROGASAC 2 : 4
3. DINAMO (KT) - STRIJELAC 1 : 0
4. DINAMO (J) - MATIJA GUBEC 3 : 3
5. GARIĆ - NAFTAPLIN 1 : 2

Tablica:

1. VATROGASAC 48
2. STRIJELAC 46
3. GARIĆ 37
4. BRINJANI 32
5. DINAMO (KT) 29
6. SELIŠTE 27
7. MOSLAVINA (DG) 26
8. MATIJA GUBEC 22
9. NAFTAPLIN 14
10. DINAMO (J) 12
11. SLOGA 10


Post je objavljen 03.06.2009. u 02:03 sati.