Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plovila

Marketing

Engel

LINK

ENGEL prijenosni hladnjaci i zamrzivači su cijenjeni zbog visoke kvalitete izvedbe te dugotrajnosti, kao i prisutnosti na tržištu gotovo pola stoljeća. To je ujedno i razlog zašto je ENGEL jedini proizvođač koji daje trogodišnju garanciju na svoje proizvode. Već desetljećima, ENGEL hladnjaci i zamrzivači su osobito cijenjeni u podnjebljima sa ekstremnim uvijetima; robustan dizajn i konstantna rashladna snaga su u takvim uvjetima odlučujući faktor. Široki asortiman prijenosnih hladnjaka i zamrzivača različitih zapremnina idealan su izbor za kamp prikolice, brodove, kamione i terenska vozila. Ukratko gotovo ne postoji ograničene kada se radi o načinima korištenja ENGEL hladnjaka i zamrzivača.

LINK


Sawafuji Swing Motor

Posebnost u ENGELU je ugrađen kompresor koji je projektiran za prijenosne frižidere, i kao takav je jedan od ključnih razloga zašto je ENGEL 'A LEGEND IN RELIABILITY' (LEGANDA U POUZDANOSTI). Koje je osnovno pravilo prilikom konstruiranja? – Neka bude jednostavno!

Sawafuji Swing Motor je zapravo pravi klipni kompresor - linearnog gibanja(vibriranja); posjeduje samo jedan pomični dio. Ne može biti jednostavnije. Klip je spojen na Elektro dinamički uređaj, koji je pokretan uz pomoć magnetskog polja. Sa takvom tehnologijom nisu potrebni ležajevi, poluge itd. pa tako sa što manjim brojem pomičnih dijelova, manje su šanse za kvarove. Samo sa jednim pomičnim dijelom, vrlo su mali gubitci prilikom sila trenja, što na kraju rezultira visoku učinkovitost kompresora. Swing kompresor ima vrlo malu startnu potrošnju struje, jer prilikom pokretanja dovoljno je da klip napravi mali hod prema gore i dolje, bez da napravi puni „takt“. daljnjim radom sami klip povećava amplitudu rada, sve dok na kraju ne napravi puni - „takt“. Sawafuji Swing Motor nema potrebu da prilikom pokretanja radi sa punom amplitudom klipa, kao ostali rotacioni kompresori koji od samog početka rade punom snagom, pa samim time prilikom starta troše više energije. Iz razloga što je što je ovaj kompresor izrađen da bude korišten u prijenosnim frižiderima, morao je biti konstruiran, tako da izdrži najekstremnije uvijete rada na moru i cesti.

Sawafuji Swing Motor je postavljen unutar kompresora obložen gumenom jezgrom između opruga za ublažavanje vibracija. Sawafuji Swing Motor, radi pod kutovima od 30 stupnjeva, na valovitom moru, neravnim cestama, bez da gubi na svojoj efikasnosti. Vodeći brend već više od 40 godina, jedino ENGEL prijenosni i ugradbeni frižideri garantiraju da će raditi u gotovo svim uvjetima. Njegova reputacija govori sama za sebe. ENGELOVA predanost prema kontinuiranom unapređivanu znači da današnji ENGEL je najpouzdaniji, najučinkovitiji i tiši nego ikad, a samim svojim naprednim funkcijama osigurava jednostavno rukovanje.

LINK


Post je objavljen 02.06.2009. u 18:08 sati.