Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dalmata

Marketing

svemu dođe kraj ........

akvarij


-Dobar dan
-Dobar dan gospodine,....izvolite ???......šta van treba?
-Ma kako bi van reka ,ja van jeman jedan problem pa se sve mislin kako bi ja to moga razgropat , e pa se nadan da ce te mi vi šinjorina pomoc .
-E recite šjor

Evo ga na odma me satrala sa ovin gospodine/šjor ..... kvragu dobro mi ni rekla gospon........oli ni mogla rec reci momak hahahahaha da momak .....

-Ma ja van jeman problem sa pušenjen pa san se sve mislija kako bi mi vi mogli pomoc jerbo ja van nisan neki karakter o covika .....
-Ajme šjor a kako mislite da van ja pomognen,znate nebi tila.......

Ona ce cila iznebušena ,pocrveni u obrazima ....ma bidnon je bilo skroz neugodno
Vidin ja da je prica krenila u krivon pravcu pa aj šenpijasti Marine ispravljaj dok se još da ispravit.

akvarij


-Oli ovo ni apoteka? A ako mi vi ne morete pomoc a ko mi onda more aaaaa??? E lipa moja ja govorin o temu da bi se tija ostavit fumanja španjuleti ,a nisan niki baš karakter da ja to mogu to tek nako ....a isukrsta ti fuman dvi ipo škatule ......
-Šinjorina ce sad vec sa smijon priko just .....a na to ste pušenje mislili .
-A lipa moja na koje si ti mislila aaa???
-Evo imate ove tablete.....pa ove žvake.....i ove flastere....
-Ferma ......polako ........žvakat necu ništa ca nemogu progucat ,jerbo me to satare.....žvacen žvacen a niman šta za progucat ....to ti je ka da san ,aj dobro necu rec ......te pirule mi se baš ništo ne cinidu šesne......a ca je sa tin flasterima.......cuja san da to ni loše za vake inberlane mone ka ca san ja.
-Nemojte tako šjor,sve van je ovo dobro i ucinkovito .....a ovi flasteri su van najskuplji
-Cekaj.....polako sve mi se pari da ja i ti necemo nikako na zelenu granu ......jesan ja pita ca koliko šoldi zapada oli mirita oli ca je dobro i o cega necu više fumat.

akvarij


-je šjor ma ovi su van flasteri 130 kuna za 7 dana.
-je lipa moja i šesna a oli se ne rece da zdravlje nima cine??? Aaaaaaaaaaaaaaa????

*Ala oceš li ti to više...........enti gospu pari da si doša na pazar pogađat se a ne u apoteku.....reci ca jemaš i ne pilaj gospođu više.
Javija se jedan stari mudrijaš koji je posli mene uliza u apoteku, sve se primišta s noge na nogu kada on nima vrimena,a taman mi je lipo doša da se jeman na koga išvogat .
Okrenen se ja nako umjetnicki na peti i ka ono nije moj posal.....

-A ca je , ca smo kratke korde jutros,aaaaaa???? Oli baba nocas ni dala aaaaa???? Ala molaj me na miru oli ne vidiš da san u srid razgovora o likariji .A tebi ko se ne ceka i ako smo nervožasti jutros ,ala ucinit đir pa se vrati ,a sad san ja na redu i molin te lipo cini kuco .

Osta bidni covik cili inkantan,ni njanci rici više progovorija,bice i on reka –koji je ovo ludonja mile ti gospe –bolje mu se ne zamirat-a di i nece kad je vidija komad budaletine isprid sebe nako ciloga ufino nadrkanoga hahahaha.

akvarij


A ca sad da ja njemu još objašnjajen da mi je pun kurac pušenja i nepušenja.....i stivavanja moje persone u neka geta i cibe po kaficima.....izlazenja vanka i neizlazeja za zapalit španjulet.....ekola došli su i meni na kraj ovi manijaci ca su donili zakon o nepušenju u zatvorenin prostorijama....a jebiga kad san legalista pa nemoren stalno bit Don Kihote koji se bori s vjertenjacama......

-E lipa moja di smo mi ono stali prije neg nas je ovi stari muzuvir prikinija ..... a e na flasterima
-Evo ovo su van ti flasteri,tribate ga držat zalipljenoga 24 sata,on van ispušta određenu kolicinu nikotina u organizam i tako van se smanjiva želja za puenjem, tako to tribate cinit 6 sedmica i onda prilazite na drugi korak-a to su van flasteri sa manjon kolicinon nikotina i to 2 sedmice, pa onda treci korak još dvi sedmice na najmanjon dozi nikotina.

akvarij


-Aj dobro daj mi odma sve te škatule ca ih ja jeman ispetavat po sebi ,oli bolje receno svih 10 škatula.
-E nemože to tako šjor, nemogu van ja dat više od jedne kutije,takav je propis
-Aha evo ga na,opet propisi i zakoni.......ma cekaj kako nemožeš......oceš rec da bi ja onda svaku šetemanu triba dolazit ovod uzimat po kutiju .
-E šjor taki je postupak
-jl ti to mene mantaš ??? a kada je nemoren sad ic u 10 apoteka i opet tako vazet šta i koliko san tija.
-E možete ali je meni onda savjest cista
-A dobro dolazicu ja ovod svaku šetemanu.....ma ne radi flasteri nego radi tega ca mi je lipo ugodno s vama mlada damo pricat ,a za rec pošteno i oku je ugodno ( nebi ja bija ja kad nebi lanija )

akvarij


-Dobro prvi dil smo skontali,ala sad mi još daj škatulu Apaurina.
-A šta ce van Apaurini ???? zacuđeno ce ona............
-E lipa moja ,to ni za mene neg za one oko mene......a ca misliš da ce oni lako podnit moj pristanak fumanja.......a ca misliš da necu grintat aaaaa??? Samo ti daj tu škatulu ,vec neko ce je pocucat oli ja oli -ukucani .
-A dobro kad vi tako kažete, ( sad je šinjorini ovi naš dijalog vec posta simpatican).
-E a sad mi daj nešto kontra guzice u frižideru !
-hahahahahaha..... ( nije mogla više izdržat) ...... šte ste rekli ?
-Kontra guzice u frižideru ....jel ti i to lipa moja triba pojašnjavat......e pa vako .......pošto san ja vec komad živine a nebi tija da ovo nesrice u gacan moran gledat priko zrcala kad gren u kondut onda mi ti lipo daj cakod ca ce mi ubit apetit....znaš ono da mi ubije volju za otvaranjen vrata o frižidera......a cuja san da kad se ostavi covik pušenja da onda samo ji po cile dane .....jel tako .
-Nemojte više molin vas.....puknit cu o smija .....pleaseeeeeee
-Aj dobro necu ,a šta to aaaa????
-evo sve san van lipo zamotala pa se vidimo za 7 dana....... i da van recen iskreno jedva cekan.....niko me nije vako lipo nasmija odavno.

pušenje


Evo ga to je ucinak moje kupovine u apoteci......i vec 5 dana ne fuman ......i sad je li flaster „placebo“ucinak ili ne ma mene ne tenta zafumat ......a istini za volju tod su i ove slike akvarija uz koji odmaran živce......ništa me nemore bolje opustit neg ovi moj akvarij .....aj dobro dobro ima nešto : )

Pstttttttt ovo je bila oproštajna sa cigaretima....sa marlboron peticon san poceja pa san evo sa njon i svršija.......upsssssssss......završija.



Post je objavljen 01.06.2009. u 13:08 sati.