Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rukica

Marketing

Određeni širi spiskovi ekipa (players only loves you when the are playing)

Nakon razgovora uprava AOK Osijek, OK Retfala i ŽOK Pivovara, te trenera Damira Rukovanjski i Tome Pauna usklađeni su spiskovi igračica koji će na godinu dana preći u ŽOK Pivovara, a koje će igrati za AOK Osijek u 1b ligi.
Razgovori s Nikolinom Popović će se nastavati, dok su igračice Tajana Ujvari, Dijana Barišić i Dubravka Dubravac ostale u AOK OSIJEK i konkurirati će za 1b ligaški sastav. Ukoliko Ivana Unukić ostane u Osijeku, dvojno će nastupati za obje ekipe, kao i još jedna mlađa igračica iz ŽOK Pivovara, a što će se odrediti kasnije. Iz OK Retfala još će za ovu ekipu konkurirati Ernesta Dubac, Tanja i Bojana Štulić, Gordana Josipović, Barbara Bogdanović, Valentina Đapić, Milena Đuričković, Mateja Horvat, Zrinka Šimunić, Maja Rečić, Nela Bastalić, a razgovori se još odvijaju s Tanjom Marković i Ljiljanom Babić o ponovnoj igračkoj reaktivaciji, kao i s Blankom Bilić iz Vinkovaca.
Dakle, svoju prvo A ligašku sreću će uz Ivonu Felju, Mirelu Bareš, Željku Jovičić, Dunju Novalić i Inku Pelin, te Anju Barač i Ines Nikšić, potražiti i igračice koje su u prošloj sezoni s manje ili više uspjeha nastupali za AOK Osijek i OK Retfala: Maja Danilović, Mia Varga, Marina Lukačević, Marijana Zandt, Ivana Majer, Maja Mihajlović. S prošlogodišnjeg spiska 1b lige svoje će mjesto u Pivovari potražiti i u AOK Osijeku suspendirane Ljiljana Kolobarić i Dragana Šimić.
Drugoligaška ekipa OK Retfala također će se znatno promjeniti. Jedan od tehničara će ostati, kao i dvije igračice mlađe od 20 godina koje će nastupati dvojno za 1b i 2. ligu. Tu su još Antonia Plazibat, Vlatka Vidaković, Mateja Forjan, Ivana Pušić, Silvija Jurković, Sonja Washington, Sven Špehar, Svjetlana Šimić, a ostatak igračica će se nadopuniti s još dvije igračice koje će trenirati s 1b a igrati za 2 ligu, te igračicama 3. ekipe. Razgovarati će se i s Lucijom Škarom, Melani Felja, Marinom Kristek i Selmom Križan koje duže vrijeme nisu trenerile, ali su još uvijek članice kluba.

Post je objavljen 31.05.2009. u 22:25 sati.