Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brzkoshiba

Marketing

Uf

Kao što vidite, svakakve spodobe su se našle komentirati. Ako se ovako nastavi, jednostavno ću zabraniti neregistriranim osobama da komentiraju. To je najmanji problem. Zato lijepo molim sve dibiduse koji imaju namjeru pisati nekakve gluposti, neka odu u Gajevu, plate fino kolko treba onim gospođama, pa nek se malo ispucaju i ostave normalan narod na miru.

Nego, ajmo malo analizirati trke ovog vikenda. Krećemo sa longom u subotu.

Na KT1 sam se malo šokirao kad sam skužio kolko je blizu, pa sam ju pretrčao, cca 30 sekundi greške. KT2 OK. Na KT3 sam odabrao penzionersku varijantu, po putu, ali na samom dolasku na kontrolu radim grešku. Kontrola je bila zakucana u jami i jednostavno ju nisam vidio. Cca 2 min greške.
KT 3-6 Tu nije bilo problema.
KT 6-8
Tu je bilo problema. Skoro svi su napravili grešku na KT7. Izgleda da tu karta baš i ne štima, pošto je sve s kojima sam razgovarao vuklo južnije. Na KT 8 bezvezna greška zbog brzopletosti. Tu me stigao Štanfel, ali dok sam bio na KT8, a on je tražio KT7. Na KT8. Kuiš?
E sad, osim lošeg izbora varijante na KT13 ( vidi se na karti KT3-6 )sve je bilo više manje OK. Čak me Štanfel ponovno stigao tek na KT12.
Nego, slijedi KT 15-16. Milina. Prži, prži, i samo prži. I onda opet svađa s kompasom, kartom i kontrolom zakucanom u rupu, i gubim cca 7 minuta. A fino sam se pratio do 150 metara prije nje. Tu pada odluka da se više ne trošim i odustajemsmijeh.
Štafeta:
KT 1-3
Kako sam ranije napisao, tu je Matija zapalio k'o da ga vragovi gone ( nije valjda mislio na menesmijeh ). Tako da sam do KT1 samo išao za njim i gledao slijedeću varijantu. Zbog gustiša sam se odlučio za varijantu po putu na KT2. KT3 opet ziheraški po putu.
KT 3-5
Na KT4 sam se odlučio za cestu, što se kasnije pokazalo kao loš izbor varijante. Izgubio sam cca 30 sekundi u odnosu na one koji su išli po grebenu kroz šumu.
KT 5-8. Prvobitna namjera mi je bila ići po putu, ali nekako uopće nisam mogao razaznati koji je to put, pa sam se spustio do gustiša. Nakon prelaska preko uvale sam se još malo svađao s kompasom. Cca 15 sekundi greške. Ostalo ziheraški.
KT 9-12. Tu sam još jedino na KT11 došao mrvicu previsoko, cca 10 sekundi greške.
Rezime: greški cca 1 minutu, ali i manjak snage za trčanje po cesti i kroz livade. Sve u svemu, za ovakvu formu sam zadovoljan. Po 'ko zna koji put sam istrčao štafetu bez većih greški. A izgleda da mi to leži. Komentirajte, ali pristojno i bez pljuvanja, molim. Kissy - kissy

Post je objavljen 26.05.2009. u 09:38 sati.