Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

112 Dvostruko zadovoljstvo


Mate je dolazio redovito svaki vikend kod mene i nisam ga trebala posebno zvati ili provjeravati, jer on bi sam došao kod mene u dogovoreno vrijeme.
Večeras sam mu pripremila nešto posve novo, htjela sam da mu svaki vikend bude nezaboravan, da ga pamti i da s tim sjećanjem živi cijeli tjedan ili mjesec, sve do našeg idućeg susreta.

Mate je znao koji je redoslijed udovoljavanja dami, nakon što bi se skinuo u autu i tako gol došao do vrata, ako je bila noć, a ako je bio još dan, tad sam mu dozvoljavala da dođe obučen i onda se pred mnom skine do gola i odmah klekne pred mene, jer ja sam uvijek redovito sjedila odjevena u moju Domina odjeću.

Kao i obično počeo je sa ljubljenjem mojih čizama i nastavio sa njihovim skidanjem i onda lizanjem mojih nožnih prstiju, a svaki put bi za promjenu obojala moje nokte u novu boju - ovaj put je to bila tamno bordo, sa bijelim crticama. Kad je temeljito polizao sve međuprostore svih prstiju, dozvolila sam mu sa malim udarcem biča da krene prema gore.

Najprije mi je polizao tabane, a to mi je bio poseban užitak - to slatko škakljanje koje mi izaziva ugodu i smijeh. Lickanje je Mate nastavio po mojim listovima i posebno oko koljena što mi je izazivalo fine osjećaje koji su bili obično uvertira prema većem užitku. Ljubljenje unutrašnje strane bedra mi je najerotičniji dodir prije dodira moje mace.

Matu sam već to naučila, tako da je revno izvršavao soje obveze, a meni priređivao uzbuđenje i užitak koji je jačao kad bi Matin jezik došao na moje usmine i tamo se zadržavao sve dok moj orgazam ne bi dosegao vrhunac, a to sam uvijek strpljivo čekala.

Tako početno zadovoljena sam tek mogla prijeći na sljedeću fazu našeg susreta. Matu sam pozvala u kupaonu, on je vjerno slušao svaku moju naredbu i uvijek bivao nagrađen sa dodirom moje ruke po njegovom licu ili vratu, uz nekoliko lijepih riječi o njegovoj podatnosti i poslušnosti, koja mi je godila.

Kad sam navukla gumene rukavice uz obavezni zvuk PAK koji izaziva njihovo naglo otpuštanje na ruku, a upravo taj zvuk je izluđivao mog Matu, tad sam ga postavila u klečeći položaj na podu i onda sa malo vazelina namazala njegov analni otvor i zavukla prst do kraja unutra. On se stisnuo, ali uz pomoć biča se odmah opustio kako sam i tražila od njega.

Kad mu je rupica na guzi postala mekana i prijemljiva, prst sam zamijenila sa gumenim crijevom koje sam mu gurnula koliko god je išlo unutra, a uz odgovarajuću temperaturu vode i tlak, crijevo je uletjelo dosta duboko. Mate je zapitkivao sto je to i uzdisao, opirao se neko vrijeme, ali moj bič ga je umirio brzo.

- Mate neboj se to je obicni klistir. Moras probati klistiranje, inace nikad neces znati kakvo to zadovoljstvo donosi.

Kad je počeo jecati, znala sam da je pun. Tad sam ga natjerala da se digne i da hoda u krug po kupaoni, a njemu su suze išle na oči od napora da ne ispusti i samo jednu kapljici vode, jer sam mu obećala da će sve što padne na pod morati polizati i onda odmah ide kući.

Mate je to dobro izdržao i tad sam mu dozvolila da sjedne na WC školjku, što je jedva dočekao i ubrzo se ispraznio uz bučno prskanje vode i njegove uzdahe olakšanja. Kad je mislio da je sve gotovo, tek tad je shvatio da je to bilo tek prvo punjenje, a sad slijedi slijedeće još veće.

Opet sam mu namazala guzu i ponovno zabila crijevo dok god je lagano išlo. Voda je punila njegovo debelo crijevo, a kad je počeo jecati, zatvorila sam vodu i opet ga digla na noge. Sad je njegov trbuh već vidljivo bio nabubren. Kad me počeo moliti i govoriti da ne može više držati vodu, dozvolila sam mu poslije ljubljenja mojih koljena da sjedne na školjku i olakša tlak u svom trbuhu.

Slijedilo je još jedno punjenje, opet još veće i temeljitije. Mate je sav znojan molio i jecao da se olakša. Nakon obećanja da će sve napraviti prema mojim željama, dopustila sam mu da sjedne i da se isprazni.

Kad sam mu rekla da stavi prst u svoju guzu i da ga ponjuši, jer to je jedini način da provjeri da li je sve savršeno čisto, nije bio oduševljen, ali kad sam ga uvjerila da je to sve samo njegovo tijelo i kad sam mu isto pokazala na sebi i stavila moj prst iz guze u njegova usta i upitala ga jeli dobro, pristao je.

Nakon odobravanja da je sve uredu, sa strepnjom i strahom je svoj prst stavio pod svoj nos. Kako sam ja znala da poslije toliko ispiranja nema ni traga nikakvom neugodnom mirisu, tako sam ga i uvjerila d se ne boji tih tako banalnih eksperimentiranja sa vlastitim tijelom.

Test je uspješno prošao i tad sam ga poslala da se ponovno istušira, a ja sam otišla u sobu da pripremim slijedeći čin večerašnje predstave. Otkopčala sam donji dio korzeta, zavezala strap - on ( to je onaj gumeni penis) na prednji dio moje mace i obukla kućni ogrtač. Kad je Mate došao htio je odmah leći na leđa u svoj položaj vezivanja, ali se iznenadio kad sam mu rekla da ne mora večeras, jer imamo nešto novo.

Najprije sam ga pitala kakav je to osjećaj kad on prodire sa svojim udom u mene, nakon njegovog oduševljenog opisa kako je to najljepše na svijetu, slijedio je hladni tuš za njega, rekla sam mu da bi i ja željela osjetiti to, kao i on.

Najprije sam mu rekla da klekne na krevet i onda mu zavezala ruke i noge u tom položaju, što nije bilo osobito čvrsto, ali nije bio u mogućnosti pobjeći sa kreveta. Uzela sam jedan prezervativ i narolala ga na njegov ud.
Tad sam otvorila kućni ogrtač i pokazala mu što se krije ispod njega. Mate se zatresao, a ja sam mu pokazala bič, a zatim namazala njegovu guzu sa obiljem vazelina i namjestila se iza njega klečeći.

Tad sam polako prislonila umjetni ud na njegovu guzu i počela povećavati pritisak na njegov otvor. Kako se on stisnuo morala sam ga uz pomoć mog glasa i biča opustiti, tek tad sam počela prodirati u njegovu guzu, a on je počeo dahtati. Stalno sam ga pitala je li mu se sviđa i neka se samo opusti jer će jedino tako uživati.

Nakon dugog pumpanja, drugi kraj strapa je dirao moju macu i moj klitoris,a onaj prednji je sve više napredovao u njegovoj guzi. Ja sam počela osjećati slasti nadolazećeg orgazma i tad uspjela doživjeti svoj vrhunac.
Mate se nije još navikao na novi organ u guzi, pa mu je to išlo malo teže, ali tad sam otkopčala strap i ostavila ga u njemu pa sam se pomakla kraj njega i jednom rukom trljala njegov ud u poznatim pokretima mužnje kravice, a drugom rukom pridržavala umjetnog da mu ne izađe iz njegovog do tad nevinog otvora.

Poslije nekoliko vještih pokreta sa rukom ispumpala sam njegova jaja do kraja, a na vrhuncu njegovog orgazma sam polako izvlačila gumenog iz guze. Mate je bio sav u grču od novog dvostrukog užitka i jedva se poslije desetak minuta smirio od snažnog orgazma koji ga je držao napetog. Našpricao je prezervativ koji je bio na pola pun.

Pohvalila sam ga za hrabrost u istraživanju i poslušnost.
Za nagradu sam mu obećala nešto posebno i sad je bilo vrijeme da mu uručim tu nagradu.

Skinula sam prezervativ i sav sadržaj prelila u čašu. Najprije sam malo okusila, a kad sam vidjela da je fino, ostatak čaše sam dala Mati da popije, što je najprije pokušao odbiti, ali uz malo nagovaranja sa bičem po guzi - sve je iskapio do dna.

Post je objavljen 25.05.2009. u 22:35 sati.