Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/k0lik0truda

Marketing

brda

Sto su to padovi? Dal je pad ako zivot konstantno ponavlja "pazi sto zazelis jer se cijeli svijet uroti protiv toga da dobijes ono sto zelis" umjesto one "pazi sto pozelis jer moglo bi ti se ostvariti"?!

Moj uglavnom ponavlja tu prvu jer koliko god bila oprezna i pozeljela upoznat nekog normalnog i dolicnog upoznajem samo djecarce sto ne znaju sto bi sami sa sobom pa pribjegavaju instrumentu "ti si super, ja tebe ne zasluzujem.. kenj kenj". No, dobro ego mi je zbilja na vrhuncu sada kad sam to cula po sesti (brojkom 6.) put zaredom. Nisam nikad bila od prozirne odjece i dima u zraku a naiva me je uvijek bola u oci. Hvala.. njemu sto mi je dokazao i opet da i oni najbolji nose masku. Mogla sam uostalom pretpostavljat da ce tako i zavrsiti kad smo na samom pocetku sreli jednog koji je nesto prije njega vec tako sto i izjavio a na "kraju" sreli drugog koji je medju prvima tako sto izjavio.

Suma sumarum - uz jos jednu zgodu u ljubavnom zivotu, dozivjela sam i bezobrazluk profesora al cvrsto sam polozila jedan od najtezih ispita i besramno uzela carsku ocjenu ponosna sto sam mu sa svojim znanjem mogla vratiti i "kiss my ass" al sam prefina. Potom sam dala jos jedan i sad sam na jubilarnih 10 do diplome.Ono sto me cini sretnijom je cinjenica da je moja mala obitelj vrlo vesela i zanimljiva i da bar 2 osobe mogu navest s kojima je i medica sladja.

Veceras sam se vratila iz Italije - moji iz bolnice, ja sa izleta za dusu i tijelo. Moram priznat da sam odusevljena regijom u kojoj su proveli dane i jubilarno 20 put zakoracili u zadnje 2 godine : svi su nasmijeseni, dragi, veseli sto srecu strance jer ipak gradom vlada NATO, Ameri, puno Afrikanera.. i svi veselo cvrkucu ulicama na biciklama iako su u pitanju brda podno Alpa. Divno je vidjet i osjetit tu radost, vidjet tu razlicitost od sivog Zgb-a i namrstenih lica. Kad smo vec kod Amera.. nocas sam dozivjela fatalni susret s jednim.. nemam opisa koliko zgodnim Amerom.. da majka nije dodatno skakala i bacala naboj ili jos bolje da je nije bilo.. ko zna sto bi bilo ;-) Kako bi ona rekla - bolje da je Amer pa da ni ne opterecuje nekim pricama i dosjetkama (moram se slozit) nego.. "ono" spomenuto s pocetka posta.

Bolnica u kojoj je majka provela dane je predivna, njeni doktori su super zgodni mladi ljudi (od njih bi valjalo uzeti i privatnu njegu :-P) i ono najvaznije je da je trenutno sve pod kontrolom i da su za duzi period moji mirni. Ostalo? Sve su to osvojiva brda al zdravlje i veselje primarno moraju biti ostvareni.

Puse

Post je objavljen 21.05.2009. u 23:25 sati.