Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogohod

Marketing

Stidne dlake na analizu!

Prešućenim ničim izazvanim divljanjem adrenalina označena je tišina puna trzavica, ni nalik idiličnom miru koji bi trebao biti fasada uljuljkanog privida nalik blagostanju. Prepucavanja vezana uz obećanja o svijetloj budućnosti uvukla su se u prezent i nešto malo preterita, svedena na čupanje dlaka starijih od šest mjeseci i njihovoj toksikološkoj analizi. Svrha je pronalaženje tragova opijata, koji bi trebali diskreditirati takmace za lokalnu vlast gdje je bjelodano izguravanje HDZ-a.

Čije su ruke bile uronjene u brašno, to me baš previše i ne zanima u odnosu na buduće ponašanje izabranika kad se opije vlašću, kao i utjecaj vlasti na analizu kovrčavih ili ravnih dlaka. Vlast je slast, ali smo skloni obazrivosti tražeći pouku nakon uporedbe Hurti i Murti, koji su u načelu preslični, politika je takav zanat...

Kad bi netko od neimenovanih kandidata prihvatio moj prijedlog iz naslova, darovao bih mu puno povjerenje. Nije sve u glavi, treba imati i jaja!

Valja sačuvati smisao besmislica, pa u duhu početka ove brljotine zaokružiti besmisao s nekoliko tautologija, da bi se sačuvao sukus besmisla - tu je negdje stidljivo sakrivena tema.

Post je objavljen 21.05.2009. u 19:13 sati.