Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Sutra počinju Barufe

opatija,rock,festival,barufe

Podsjetimo kako sutra na Ljetnoj pozornici u 16:30 počinju šeste Opatijske Barfufe. Sutrašnji Headlineri su Disciplina kičme, Elemental, Dubioza Kolektiv i Ejs Nigrutin, dok su u subotu glavne zvijezde Partibrejkers, Grč, Father i Debeli Precjednik.
Osim svirke čeka vas niz off programa i slično.
U petak još sviraju POSTOLAR TRIPPER, GUŽVA U 16-ERCU, THE WINDFUCKERS, THE SHAMROCK, NEGATIVNA ORIJENTACIJA, BURNING NICOLA, Š.T.B.K. i NO ARMY, dok u subotu još sviraju ANTENAT, QUASARR, HESUS ATTOR, KOH, DISKURZ, PAVIJAN GRIVASTI , TANDEMI PROŠLOG SJEČANJA, ELECTRIC BULLET i 4 TOASTED PANCAKES

Tematski predznak ovogodišnjih Barufa jest "Proljetna rapsodija" čime se želi stvoriti odmak od negativnosti koje nas okružuju putem TV-a.
Također, ovogodišnji festival biti će posvećen preminuloj opatijskoj aktivistkinji Duški Perić, koja je svojim djelovanjem znatno utjecala na sve Opatijce.
Karte za festival se mogu kupiti u pretprodaji u Dallas i Aquarius music shopu, u Palachu u trgovini Nova Glazbala, te po ugostiteljskim objektima u Opatiji i Lovranu.
Cijena ulaznica za jedan dan iznosi 70 kuna, za oba dva dana 120 kuna, a po cijeni dvije dvodnevne karte, za 240 kuna, dobiju se tri karte za dva dana.



Post je objavljen 21.05.2009. u 13:48 sati.