Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/nk-udarnik

Marketing

PRVENSTVENA UTAKMICA:DUGO SELO-UDARNIK

Po najvećoj mogućoj vručini u 13 sati sudac je dao znak za početak derbija između NK Dugo Selo i NK Udarnik. Vrlo napet susret koji se uglavnom lomio na sredini terena. Zaista pravi derbi gdje su se nizale prilike i za jedne i za druge. Iz takve jedne poluprilike ipak zabijamo gol te na odmor odlazimo s minimalnom prednošću. U drugom poluvremenu trener Rus zbija središni dio terena što donosi superijorniji nogomet naspram domaćina. Ipak se domaća ekipa morala otvoriti da postignu pogodak, što naši dečki izvrsno koriste za povećanje vodstva od 0:2 koje zadržavaju do kraja utakmice. Vrlo važna pobjeda i zasluženo osvojena tri boda u srazu s izravnim konkurentom za poziciju broj dva na tablici.
Jedina zamjerka bi bila oko vremena (13 sati) odigravanja susreta, kad znamo da su prije našeg susreta igrane utakmice mlađih i starijih pionira. Sramotno je da djeca od 9 godina i mlađi moraju igrati po takvoj vručini a ovi stariji ujutro kad još nije tako vruće. Pa valjda postoji neko nepisano pravilo da nogometni dan započinju najmlađi a završavaju najstariji.
OCJENE: Trener Marko Rus sve igrače nagrađuje s ocjenom 7.5 zbog zalaganja svakog igrača po izuzetno teškim uvjetima za igru.
IGRAČ EKIPE NK UDARNIK: Isto kao i s ocjenama igrača, trener se ne može odlučiti za pojedinog igrača utakmice već određuje da cijela ekipa zaslužuje tu nagradu.Post je objavljen 18.05.2009. u 10:17 sati.