Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Info kutak

Odgođena utakmica 18. kola za limače 99. igra se u srijedu 13.5. u 18,00 sati na Klaki.
Utakmice 19. kola igraju se u nedjelju 17.5. na Kustošiji po ustaljenom raspredu.

Trener Palić uveo je i prijepodnevne treninge od 9,00 za obje svoje generacije limača.
Lavina je pokrenuta. Nakon našeg, prije nepuna dva mjeseca na webu je osvanuo blog HAŠK-a, prije neki dan i blog zagića NK Trešnjevke, a bit će ih sigurno još. Iako se sadržajno i svojom širinom razlikuju, ovi blogovi su logičan slijed ulaska informatizacije u sve pore javnog, društvenog pa i privatnog djelovanja. Mi smo blog pokrenuli prvenstveno zbog nepostojanja službene stranice kluba tj. iz čvrstog uvjerenja da onaj koga danas nema na internetu kao da ne postoji te zbog informiranosti roditelja mlađih generacija. Zatim smo, umjesto neprekidnog nezadovoljnog jamranja na sve i sva u klubu, odlučili biti kritično-konstruktivni i pokrenuti pozitivne akcije i promjene, a cilj nam je uz vaše komentare biti glas naroda i neformalni nadzor upravnim tijelima. Ponavljam valjda po stoti puta, klub je neprofitna udruga građana osnovana radi promicanja sporta pa je gotovo naša dužnost kao roditelja zajednički nastojati pomoći našim klincima, a time i klubu koji nije sam sebi svrha. Stoga su blogovi idealno mjesto za vježbanje demokracije i parlamentarizma, mjesto na kojem možete s drugima dijeliti informacije, mjesto na kojem svojoj kreativnosti možete pustiti na volju i mjesto gdje se na neozbiljan način možete baviti ozbiljnim temama.
Upravo zato pokrećemo izbor za:
- himnu kluba (može i samo stihovi)
- logo turnira Oluja 1995.
Prijedloge ćemo uputiti UO na razmatranje, ali ćete prvo vi sami na ovoj stranici odabrati svoje favorite. Radove šaljite na našu kontakt adresu dubravanaklaki@gmail.com.
U pripremi je i službena stranica kluba pa lijepo molimo sve vas koji znate sami ili znate nekoga tko zna napraviti/dizajnirati web stranicu (naravno po najpovoljnijim uvjetima) da se javite radi suradnje.
Imate li još kakvu ideju tu smo. Ne oklijevajte jer svaka pomoć je dobro došla!


Post je objavljen 12.05.2009. u 07:52 sati.