Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelenicaj

Marketing

stranica 2.

zanimljivo je kako se život trgne, pokrene i događaji počnu odvijati ko rola wc papira čim na misaonoj razini nađem snage i volje trgnuti se iz učmalosti i razmišljati pozitivno planirajući što bih željela ili trebala učiniti.
to nije uvijek ...to nije nikada lako. imam dojam da su neki ljudi vrlo uravnoteženi, stabilni i da im je takav i život. kao da uvijek znaju kuda idu, što žele i zašto čine ovo ili ono....voljela bih biti takva (iako nisam sasvim sigurna nije li to možda ponekad malo monotono i dosadno? nisam sigurna koliko je znati i moći izvor zadovoljstva i nije li možda ipak put do spoznaje ono što je uzbudljivo ...pa, možda čak i sve što život jeste?=nedovršena misao i tema)
kakogod bilo, imam uspone i padove koji se smjenjuju i odvijaju se paralelno s osjećajem napretka i stagnacije....ne govorim o nekakvim materijalnim stvarima niti o društvenom uspjehu i padovima, već o unutarnjem osjećaju koji me prati i koji je meni važniji od navedenog. kolikogod neke stvari željela, taj unutarnji osjećaj mi često nepogrešivo govori da li jeste ili nije pravi trenutak. treba li možda pričekati da se na vanjskoj razini kretanja energija dovedu u sklad s mojim unutarnjim energijama za lako i glatko djelovnje i postizanje cilja....ili su te energije u tolikom neskladu da nemam nikakve šanse. to se da osjetiti. no, nisam sigurna da li je ona možda samo jedna,ali ipak prisutna negativna misao koja mi u djeliću sekunde proleti kroz svijest govoreći: ne možeš.... i koju odmah potisnem, zanemarim....da li je ona uzrokovana tim osjećajem i njegov je odraz ili je ona pokretač i krivac za tihu "zlu" slutnju....da li misao uzrokuje osjećaj ili obratno. vjerojatno oboje i kako kad....ali, kako to razlučiti od situacije do situacije?

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 10.05.2009. u 10:06 sati.