Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Aktualno

Sutra je možda najvažnija utakmica naših limača 98. u ovoj sezoni. U 9 sati ujutro na rosnom igralištu Klake dočekuju drugoplasiranu ekipu Hrvatskog Dragovoljca, koja za Dubravom zaostaje 8 bodova uz utakmicu manje. Treba ih dočekati hladne glave kako na terenu tako i na tribinama, pa ponovio se rezultat prošlogodišnjeg maglovitog jutra u Sigetu (barem).
Zagići nastupaju sat vremena ranije od uobičajenog rasporeda radi odgađanja utakmice 99. godišta, a koja će biti odigrana u tijeku idućeg tjedna.

Prijavljen je nastup 99. godišta na turniru "Tecno line"u talijanskom mjestu Mason Vicentino 29.-31.5. Plaćaju se samo troškovi prijevoza i kotizacije, a smještaj igrača je po kućama domaćina. Još jedan podsjetnik da provjerite valjanost putovnica i kod javnog bilježnika ovjerite suglasnost za putovanje svoga djeteta u pratnji drugih osoba. Ostale pojedinosti možete dobiti od trenera i predstavnika roditelja.
Ekipe naših limača sudjelovale su na hodočašću sportaša Zagreba u Mariji Bistrici s čega su ponijeli vjerujem lijepe uspomene i mnogobrojne potpise Dinamovih seniora.


Post je objavljen 08.05.2009. u 12:07 sati.