Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/segetskemazoretkinje

Marketing

stapovrtilice jos uvijek tu :)

Prvo se ispricavan zbog zapostavljanja bloga, promijenilo se dosta toga u klubu. kao npr. nemamo vise grupu juniore jer su se cure ispisale. meni je jako zao zbog toga, a vjerujen i svima ostalim u timu..ali idemo dalje.
od zadnjeg posta, dogodilo se svega i svacega.

Bili smo na kvalifikacijama za drzavno prvenstvo u twirlingu u Pozegi 2009. Cure su jako dobro odradile posao i plasirale se na drzavno, a i na svjetsko prvenstvo u Belgiji, Ghent odrzanog u travnju ove godine.
Uz ta dva prvenstva i kvalifikacije,imali smo i smotru u 12 mjesec 2008. slike cete naravno vidjet u slidu ispod posta.
Trenutno se pripremamo za Drzavno prvenstvo u mazoret-plesu u Solinu, koje ce se odrzati za 20-ak dana tocnije 22.-24.05. Nadamo se lijepom druzenju kao i inace,i zabavi. Ipak voditelj prvenstva bit ce i nas dragi Frane! zubo
12.03.09. u Medenoj odrzalo se drzavno natjecanje ekoloskih udruga osnovnih i srednjih skola, gdje je domacin bila OS Kralja Zvonimira - Seget Donji, gdje su nastupile nase najmladje.
Zadnja dva nastupa 18.04. i 04.05. 2009. bila su sa Narodnom glazbom Trogir. 18.04. - Bratimljenje tj. dolazak Nijemaca u Trogir, predstavljanje njihove kulture, 04.05. - dolazak Paške glazbe, te povorka gradom i polusatni koncert glazbe Pag.
Izuzetno nam je drago sto su nas posjetitli,naravno puno pozdrava saljemo i nasoj glazbi s kojom jos uvijek vjerno suradujemo sretan

Zasad, to bi bilo sve, nadamo se malo boljem citanju bloga i naravno komentiranju.
Veliki pozdrav od nas,do tipkanja hrvatska


Prvi slide: Smotra 2008., Državno Požega 2009., Svjetsko Belgija 2009.





Drugi slide: Drzavno natjecanje ekoloskih udruga, Pobratimljenje Trogira, Narodna glazba Pag u gostima







Post je objavljen 05.05.2009. u 18:13 sati.