Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acmilansansiro

Marketing

Galliani:Samo je jedan Kaka

Image Hosted by ImageShack.us

Briljantni ofenzivni veznjak Milana, Brazilac Kaka, primiče se svom stotom pogotku za “rossonere”. Za lijepi jubilej nedostaje mu još šest golova.

Kaka je bio precizan u 34. kolu talijanske Serije A na gotovanju kod Catanije (pobjeda 2-0), što mu je bio petnaesti pogodak sezone, 94. ukupno za Milan i prvi iz igre nakon podulje stanke uzrokovane ozljedom butnoga mišića, a potom i upale zdjeličnog područja.

"Sretan sam zbog pogotka koji me dodatno pogurao prema brojci sto u Milanovom dresu. Napredujem iz utakmice u utakmicu i uskoro ću biti u potpunosti spreman" - ustvrdio je Kaka, o kojem posebno dobro mišljenje ima potpredsjednik kluba Adriano Galliani:

"Samo je jedan Kaka. Propustio je sedam utakmica, a mi smo u njima osvojili samo šest bodova. Pa to je prosjek momčadi koje se bore za opstanak u ligi i stoga mi je drago što je ponovno na terenu."

Milan u ovome trenutku nakon 34. odigrana kola na kontu ima 70 bodova, sedam manje od vodećeg Intera, ali i četiri više od Juventusa s kojim će se na San Siru sučeliti već u sljedećem kolu, nadolazeće nedjelje.

Post je objavljen 04.05.2009. u 13:54 sati.