Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

NK Matija Gubec - NK Strijelac : 0 - 5

Jučer smo se sa gostovanja iz Kutine vratili sa osvojena sva 3 boda. Igrali smo bez 6 standardnih prvotimaca, ali to uopće nije utjecalo na igru. Seriju golova otvorio je Curić nakon odličnog centaršuta Madunića u ranoj fazi utakmice. Domaći igrači pokušavali su se braniti, ali bezuspješno, samo nešto kasnije Herić puca sa nekih 18 metara i zabija za 0:2. I dalje igramo odlično. V.Sabljov dobiva jednu loptu u šenaestercu, domaći igrač ga ruši te sudac pokazuje na bijelu točku. Perinović zabija za 0:3. Do kraja poluvremena još samo povisujemo rezultat. Kuna dugom loptom sa centra pronalazi Curića na petercu koji spušta loptu na gol liniju. Pervan se našao na pravom mjestu i nije imao težak posao. Rezultat je 0:4 i s tim rezultatom se odlazi na odmor.

U drugo poluvrijeme ušli smo nešto lakše, ali do kraja ipak uspijevamo zabiti još jedan pogodak. Domaći golman jednu loptu kratko odbija, I.Poljak je najbliži, ali golman ju ipak uspijeva izbiti, ali samo kratko do Perinovića koji postavlja konačnih 0:5.

O našoj potpunoj dominaciji dovoljno govori podatak da je naš golman samo jednom na utakmici morao intervenirati, i to nakon jednog očajničkog pokušaja udarca sa centra.

Žuti karton kod nas dobio je samo Kuna zbog preoštrog starta.

Sastav: M.Sabljov, Posejpal, Kuna, Dvorski, S.Čavlina, Madunić, Perinović, Pervan, V.Sabljov, Herić, Curić
Izmjene: I.Poljak, Korade

Sljedeće kolo igramo doma u nedjelju protiv NK Naftaplina iz Strušca


Post je objavljen 03.05.2009. u 14:03 sati.