Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Neumoljivi kadeti

Mladi nogometaši Sloge ( kadeti i juniori) su brži i od autora ovog bloga. Već je postalo uobičajeno da stalno javljamo o uspjesima nogometaša trenera Arežine. Danas su ugostili mlade nogometaše FK Velež iz Nevesinja i nisu se pokazali kao dobri domaćini. Ne mislimo da je bilo nekih problema na terenu i oko njega – tu su domaćini, kao uostalom i na svim prijašnjim utakmicama, pokazali da su pravi sportaši.
U prvom redu mislimo na kadete koji su, zar trebamo ponovno isticati, prikazali odličnu igru, igru začinjenu odličnim akcijama, lijepim golovima, zajedničkim duhom i sportskim odnosom prema protivniku. Gosti su ispraćeni sa čak devet pogodaka i to samo zahvaljujući treneru Sloge Miroslavu Arežini koji je početkom drugog poluvremena panično vršio izmjenu za izmjenom čime je donekle spriječio prvi sastav kadeta da postignu dvocifreni rezultat.

Kadeti su nastupili u sastavu :
Muamer Muratspahić, (od 41. min. Seferović Senad), Latić Harun, Kunkić Martin, Puzić Krešimir, Škembić Arnel ( od 58. min. Zukić Selmir), Arežina Filip, Jurina Marin ( od 55. min. Medvidović Davor), Martinović Augustin, Halilović Vahid ( od 50. min. Vuković Ivan), Kubat Ivan ( od 41 min. Šekerija Miljenko), Agić Armin.

1 : 0 Jurina Marin, 9. min.
2 : 0 Jurina Marin, 15. min.
3 : 0 Jurina Marin, 25. min.
4 : 0 Arežina Filip, 30. min.
5 : 0 Arežina Filip, 48. min.
6 : 0 Jurina Marin, 49. min.
7 : 0 Agić Armin, 55. min.
8 : 0 Agić Armin, 60. min.
9 : 0 Kunkić Martin, 63. min.

Ovaj put su i juniori, mada nešto lošijom igrom, došli do sigurne pobjede. No krajnji rezultat 4 : 1 ne pokazuje koliko su se juniore Sloge namučili sa solidnim gostima iz Nevesinja.

Juniori su nastupili u sastavu :
Arežina Viktor, Katović Ivan, Rajić Marko ( od 86. min. Gvozden Sefir), Vuković Hrvoje, Perić Mario, Zekotić Edin, Pilić Ivan ( od 46. min. Muminović Semir), Demirović Malik ( od 68. min. Perić Matej), Garib Adnan ( od 87. min. Šehić Saudin), Subašić Stipo ( od 46. min. Petričević Anto), Milanović Emir.

1 : 0 Pilić Ivan, 10. min.
2 : 0 Subašić Stipo, 19. min.
2 : 1 Tešanović Milan, 35. min.
3 : 1 Garib Adnan, 50. min.
4 : 1 Milanović Emir, 80. min.





Post je objavljen 02.05.2009. u 23:24 sati.