Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojmiha2

Marketing

DESILO SE U RIBARSKOJ PRIČI (drugi dio)

Ponekad je prezirala samu sebe,preispitivala svoja osjećanja misli postupke,ali nikako nije mogla da se oslobodi misli koje su je uvijek potajno pratile.
Osmjehnula se kada je vidjela da prilazi njihovom stolu,blaga jeza je prostrujala njenim tijelom. Pozdravio je sve prisutne,a njoj je uputio pogled koji su samo oni razumjeli.
Zakuska u restoranu je bila odlično organizovana,hrana, piće,muzika,raspoloženje sve joj je prijalo.
Osjećala se najsretnijom ženom na svijetu. Zaboravila je prošlost, nije mislila na sutra, njene misli su bile posvećene samo njemu.
Koliko godina već rade skupa, nikada ga nije vidjela tako raspoloženog,sretnog,jednostavno upijala je svaki njegov pokret.
Shvatila je ono što je od prvog dana sama od sebe krila, bila je ludo zaljubljena u njega.
Već se približavalo vrijeme povratka kući, društvo je polako odlazilo. Ona je ostala sa svojim prijateljicama, popili su po još jedno piće i krenuli kući.
Opijena od ljubavi, od ukusa crnog vina koje je obožavala da pije, sjela je u auto i krenula ka kući.
Nešto je predosjećala,bila je u isto vrijeme i uplašena i vesela, osjećala je igru leptirića u svom stomaku . Nasmijala se sama sebi i pomislila kako je ljubav čudna, zar ona ozbiljna žena,majka,supruga da se tako ponaša. Njeno razmišljanje je prekinuo zvuk poruke sa njenog telefona. Pomislila je na njega, otvorila poruku u kojoj pročita njegov poziv na još jedno piće prije odlaska kući.
Automatski je zakočila i krenula prema dogovorenom pravcu.
Nije mogla da kontroliše svoja osjećanja, samo je željela da ga gleda, da uživa u njegovom društvu. Pa sve to je i potajno željela sve ove godine.
Ugledala je dobro poznati automobil i krenula za njim, vozio je ka drugom dijelu grada.
Stali su pred njegovom zgradom,nije znala šta da uradi,da li da se okrene nazad ili da sačeka,ali on je već stigao do prozora.
Sam pogled u njegove plave oči je govorio sve. Željeli su isto.
Govorili su tijelima, lagano je uzeo za ruku i poveo uz stepenište.
Dok je otključavao vrata počeo je da ljubi njen vrat, njeno lice .
Ona se predala kao plijen, opustila je svoje tijelo i uživala.

NASTAVIĆE SE


Post je objavljen 29.04.2009. u 15:35 sati.