Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Evo kako stvari stoje na pola polusezone

Za nas najvažnije je veliko iznenađenje ovog kola koje su nam priredili dečki s Kustošije. Od napada Dragovoljaca sačuvali su neokrznutom svoju mrežu, pa je tako Dubrava pobjegla svojem najvećem rivalu i drugoplasiranoj ekipi na 5 bodova i sada malo lakše diše. Od ostalih rošada spominjemo: preskok Dinamo nad Zagrebom, prelet Ponikvi nad HAŠK-om i Kustošijom, te Špansko sustizanje ZET-a.
Kod mlađih limača Dubrava je i dalje na 7. mjestu, međutim treba obratiti pažnju na opasno približavanje Croatie Sesveta. Ova ekipa je od početka proljetnog dijela prvenstva pobijedila u 4/5 utakmica i tih 12 bodova dovelo ih je na samo bod iza Dubrave. Na samome vrhu ove generacije ništa nova (Dinamo, Zagreb, Trešnjevka), Dragovoljac je za par milimetara preskočio Špansko, a Ponikve se još malo udaljile od ZET-a.
Kod zagića 00. Dinamo je i dalje prvi, na sredini su se zamijenili Cro.Sesvete i Hr.Dragovoljac, a Trešnjevka je dobro namučila Špansko te ih natjerala na podjelu bodova, što ovi sigurno nisu očekivali. Špansko je sada dva boda udaljeniji od drugoplasiranog Zagreba, a Trešnjevka je povećala svoju prednost u odnosu na našu ekipu.
Nikakvih neočekivanih situacija nije bilo među najmlađima pa je tako i poredak momčadi ostao nepromijenjen, osim za Dubravu. Utakmica dvije vatre između kojih se nalazila Dubrava (Kustošije i Hr. Dragovoljca) završila je pobjedom domaćina. Tako se Dubrava ipak pomakla stepenicu niže i sada zauzima 8. poziciju. Na čelu je i dalje Dinamo, zatim slijede Ponikve i HAŠK, Zagreb i Špansko i dalje su izjednačeni, a na začelju su i dalje iste ekipe.
Za pet dana očekuje nas novo kolo i nadamo se dobre vjesti sa gostovanja naših ekipa na Savici.



Post je objavljen 27.04.2009. u 14:00 sati.