Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

LEGE - KLAS 4:1



Igralište pod Dravom
Vrijeme i teren idealni za igru
Gledatelja 34
Strijelci: Dario Jagarinec 5, 32; Oreč 39, Miki 50, a za Klas Šimić 69

NK LEGE Nevista (od 46. Iga) Ferdo (od 60. Iža) Vinko, Talijan, Zvone, Jadro, Perić, Franjo, Kurto (od 65. Kljun), Jagarinec (od 46. Miki) Oreč (od 46. Kova)

NK KLAS svi su došli

Dakle, prije tekme stotinu poziva... dolaziš? Zašto? Shit... Kasniš? Zašto? Shit... Stižeš? Super... I nekako smo se skupili. Probali smo igrati 4-4-2 ali bilo je tu svega. Transformacija po svim pitanjima. Ferdu smo bacili u vatru na lijevi bok. I uspjelo je. Par probijanja strane i čak dvije asistencije za gol. Vezni red je odradio lavovski dio posla iako su po mom skromnom ukusu ipak previše carinili loptu, Zadnja linija nije briljirala ali posao je odradila uspješno. Radi se o tomu da su nam Čepinčani nekoliko puta probili stranu i uspjeli odigrati povratnu loptu no sva sreća - neprecizno no izradili su nas definitivno. Valja napomenuti da je Zvoneta bilo po cijelom terenu. Napadači? Odlični a mogli su biti i izvrsni. Ivo jedan Darac dva a pričuve Miki jedan i Kova vrlo dobar nakon mjesečne pauze.
I to je to.
P.S.
Sva sreća na tekmu nam je nakon dužeg vremena došao i Iža i odmah sve bude zanimljivije i dinamičnije u našem zadnjem redu. Pravo osvježenje.
P.S.2
Iz HNS-a mi predlažu da za trenera imenujem Rudeža kako bi cijela liga postala napetija, zanimljivija da ne kažem izjednačenija...

Post je objavljen 27.04.2009. u 08:19 sati.