Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undergroundroses

Marketing

Kako zaštiti svoje bisere od njihovih ruku?

Sunce se danas napokon udostojalo pokazati. Nekako imam više volje, više inspiracije tako. Danas imam ispit iz engleskog. Znam, nikad to ne pričam na blogu i nije da se samo popuni prostor, neg to sam stavio da mogu iz sebe izbaciti frustraciju što moram štrebati 200 poslovnih riječi ili opet pasti. burninmad
Uglavnom. Što želim reći sa ovim postom? Svi mi imamo prijatelje i kobajage prijatelje, svi mi imamo osobe koje jako volimo i koje ne želimo izgubiti. Da, istina je da vrijeme liječi sve, ali svaki čovjek je unikatan, i koliko god neka nova osoba bila kul, genijalna, zanimljiva, ne može zamijeniti izgubljeni biser.
Neću imenovati te ljude, koje jako volim, koje se bojim izgubiti, jer oni to ionako znaju. Ja nisam netko koga se ne može shvatiti. Ja sam jednostavna osoba, koja bi sve dala za osobe koje voli. Ja sam osoba koja širi osmijeh kada se sunce sakrije, osoba koja širi ljubav kad mržnja nezaustavljivo zauzima ljudska srca, ja sam onaj koji uvijek želi pomoći.
Izgubio sam već par bisera, naravno nezamjenjivih, i ne želim to ponovo iskusiti, iako znam da hoću. Koliko god volio govoriti kako sam još uvijek dijete, istina je da i ja i odrastam i postajem zrel. A to sa sobom donosi i prihvaćanje bolnih činjenica kao što su ove. Ali iako znam da će se to kad tad dogoditi, želim učiniti sve što je u mojoj moći da se to ne dogodi. Ali opet, što ja tu mogu? Što ja tu mogu kad naprimjer ona ode studirat u Zagreb, završi fax i ostane radit tamo, a ja ostanem u Brodu, i naš kontakt bude slabio i slabio dok se odjednom i ta energija koja ga je održavala ne raspline.
Na kraju naslov ispada više retoričko pitanje. Kako zaštiti svoje bisere od njihovih ruku? Bezkruploznih pirata na čelu s kapetanom Život.

Post je objavljen 23.04.2009. u 09:57 sati.