Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikaocekivanja

Marketing

Anđelova igra - napokon i na hrvatskom

Kako nakladnička kuća Fraktura najavljuje, od danas imamo priliku čitati novi roman autora Sjene vjetra Calosa Ruiza Zafóna veoma intrigantnog naslova - Anđelova igra. Na hrvatsku nakladničku scenu, prijevod Silvane Roglić stiže točno jednu godinu nakon što je roman izašao u Španjolskoj.

Radnja romana je smještena, dakako, u Barcelonu 1920. godine, a govori nam o piscu koji u odavno napuštenoj palači piše romane, kako one senzacionalističke, tako i o gradskom podzemlju. No jednoga dana pristigne mu ponuda da napiše roman koji će "dotaknuti srce i maštu", a za koji bi mogao dobiti mnogo više od bogatstva. Napuštena palača u kojoj živi pokazat će se kao izvrsna inspiracija, i postavit će se mnoga pitanja koja će jasno ukazati kako stanovita ponuda nije slučajno došla njemu.


"Anđelova igra je roman u kojem se savršeno prepliću misteriozna i ljubavna priča, knjiga koja se doslovno ne ispušta iz ruku. Još jedna savršena priča s Groblja izgubljenih knjiga i stare Barcelone iz pera jednog od najtalentiranijih pisaca današnjice knjiga je u koju će se svaki čitatelj zaljubiti."

Ulomak s početka hrvatskog izdanja možete pročitati ukoliko kliknete ovdje, dok promidžbeni spot engleskog izdanja prilažemo ispod članka.

B. D.



Post je objavljen 23.04.2009. u 00:35 sati.