Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Što nam radi Uprava?

Na konstituirajućoj sjednici UO članovi su se između ostalog dotakli pitanja kao što su: Ugovor o korištenju prostorija na ŠRC Grana-Klaka, financijski izviještaj i plan, turnir „Oluja 1995“, naplata članarine, reklame. Za iduću sjednicu pripremljeni su materijali koji se odnose na ove teme i 16.4. ponovo se sastao UO.
Nakon gotovo 3 sata rada i rasprava, Odbor je prihvatio: sve predložene mjere za učinkovitiju naplatu članarina i izabrao tijela zadužena za organizaciju Oluje.
Osim revizije dosadašnjih dužnika, od sada će se puno ažurnije pratiti i sankcionirati neplaćanje članarine. Plaćanje će se pak od idućeg mjeseca vršiti u tajništvu kluba (do 15. u mjesecu a po opomeni do kraja mjeseca), a od iduće sezone istu obvezu imat će i juniori. O svim oslobođenjima UO će pojedinačno odlučivati.
U organizaciji turnira Oluja sudjelovat će čitavi UO u smislu Organizacijskog odbora, a u Izvršnom se pak odboru nalaze gospoda: Bratko, Poštolka, Zadro, Palić, Bjondić, Prpić i Maloča, najinvolviranji ljudi iz kluba, limača 99. i zagića 00. (kategorija koje se natječu) koji će sve ideje OO sprovesti u djelo. Tu je još i Turnirska komisija koju čine gospoda: Šaka, Perić i Premerl. Sve njih čeka vrlo uzbudljivo i izazovno razdoblje priprema, a mole se i svi roditelji-volonteri NK Dubrave da pripomognu koliko mogu, kako bi ovogodišnji turnir bio još bolji i uspješniji od prošloga 2007.godine.
Sa Holdingom je potpisan Ugovor o korištenju dijela športskih objekata na centru u kojem je i sporna točka o plaćanju najma (1.700 kn/mj.) za prostor tajništva. Iako je tajništvo conditio sine qua non za sve klubove HNL-a, vlasnik centra nije želio tu prostoriju bez naknade ustupiti klubu. Donesen je zaključak da se i dalje nastave intenzivni razgovori i korespodencija sa svim mogućim institucijama (kao i do sada) vezano za uvjete rada kluba (umjetna trava, rasvjeta, tribina…).
Pod razno su se čelnici kluba bavili svakodnevnom problematikom: organiziranjem prijevoza igrača na gostovanja (posljednje je sponzorirao g. Primorac) pa je u tom smislu isti predložio da se zatraži ponuda za ovu uslugu od ZET-a; g. Periša donirao je urgentno potrebna sredstva za održavanje terena (gorivo za kosilicu) i plaćanje troškova subotnje utakmice prve momčadi; prihvaćena je zamolba g. Solde da se 98. godištu omogući nekoliko treninga na glavnom terenu prije dvije predstojeće ultra važne utakmice; g. Primorac i g. Paclik inzistiraju na obnavljanju prostora za treniranje golmana; reguliran je način odlučivanja o sudjelovanju na turnirima; odgođena je odluka o sufinanciranju školovanja trenera Adiljija za licencu „A“; prihvaćen je poziv na skupštinu NK Radnik-Sesvete. That's all folks!.
Detaljna rasprava o financijama prebačena je na jučerašnju sjednicu, a što se tamo zbivalo otom potom.
(objavljeno uz suglasnost 3Pika)


Post je objavljen 22.04.2009. u 11:59 sati.