Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

15. kolo - Špansko-Dubrava

Gostovanje u zapadnom dijelu grada Dubravi je donijelo dvije pobjede, jedan remi i jedan poraz. Solidno.
Očekivanu iako ne laganu pobjedu 98. godišta donijeli su golovi Malkoča i Prpića za konačnih 1:2. Tako Dubrava i dalje ostaje na čelnoj poziciji uz upornu i nepokolebljivu pratnju Dragovoljca i deset bodova ispred svojeg idućeg protivnika Zagreba.
Najrazočaraniji su ove kišne nedjelje bili Dubravaši 99. godišta. Iako je Špansko odlično uigrana jaka ekipa, i iako su poveli već u prvoj minuti utakmice, naši su se dečki golom Lebinca vratili i sve do sredine drugog poluvremena vrlo dobro parirali protivniku. Što se pak dogodilo da se u jednom momentu njihova igra raspala te su na brzinu primili dva gola (3:1), nije na nama da odgovaramo ili komentiramo. Međutim, kako ovo kolo nije donijelo nikakva rezultatska iznenađenje 7. pozicija na gotovo nepromijenjenoj tablici i dalje je zadržana.
Ali iznenađenja je itekako bilo u 00. godištu. Nama su najugodnije iznenađenje priuštili naši zagići. Iako mokri ko miševi u svlačionicu su nakon 40 minuta odlične igre ušli prezadovoljni pobjedom od 0:1. Jedan ali vrijedan pogodak postigao je Šahdanović. Od ostalih neočekivanih rezultata ovog kola treba spomenuti pobjedu Ponikvi nad Zagrebom te Sesveta nad Trnjem. Na žalost, u ovakvom spletu okolnosti pobjeda Dubrave nije rezultirala i njezinim penjanjem na tablici jer su sve tri pobjedničke ekipe bile i ostale jedna iza druge.
Naši mališani 01. godišta izborili su bod kao kuća velik i tako ostali na prvoj poziciji doljnjeg dijela tablice ili u samom središte top liste svoje generacije (ovisi kako tko gleda). U svakom slučaju igrali su smislenije i bolje nego u protekle dvije prvenstvene utakmice, imali su šansi, ali su se i uspjeli obraniti. Po ovakvoj nemilosrdnoj kiši igrati na umjetnoj travi nije im sigurno bilo nimalo lako.


Post je objavljen 19.04.2009. u 15:01 sati.