Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdesamobor

Marketing

Skupština VZG-a Samobor

U vatrogasnom domu DVD-a Samobor, u petak, 17, travnja je održana izvještajno izborna godišnja skupština Vatrogasne zajednice Grada Samobora na kojoj su prisustvovali delegati zajednice, predstavnik Grada g Željko Radovanić te gosti iz VZG-a Sveta nedelja, VZG-a Jastrebarsko te VZO-a Pisarovina!

Skupština je bila skromnija, jer je početkom travnja održana proslava 80 godišnjice zajednice

opis slike

Iz izvješća koje je pročitao g. Bogolin Boris, dosadašnji tajnik zajednice, najznačajnije su stavke nova vozila koje su dobila JVP i DVD Samobor te DVD Otok, te je dosta "kritičnih" riječi bilo upućeno prema novoj procjeni i planu zaštite od požara Grada Samobora

opis slike

Na skupštini su dati neki pametni prijedlozi, od kojih je najznačajniji da bi Grad i zajednica mogli stipendirati "nove" vozače za "C" kategoriju te bi se tako povećao broj vozaća teretnih vozila!

Nakon izvještaja se krenulo na izbore, pa su tako najznačajnije uloge zadržali "stari" predsjednik i zapovjednik, odnosno predsjednik ostaje g. Domin Jurica a zapovjednik g. Domin Vladimir, izabrani su članovi nadzornog odbora, predsjedništva i zapovjedništva, članovi koji su delegati u Župaijskoj zajednici, te će se kroz prve sastanke istih odbora izabrati tajnik i dozapovjednik zajednice!

opis slike





Post je objavljen 19.04.2009. u 11:43 sati.